Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

DARREN CAHILL REVINE IN ROMANIA, LA SPORTS FESTIVAL

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii DARREN CAHILL REVINE IN ROMANIA, LA SPORTS FESTIVAL Share DARREN CAHILL REVINE IN ROMANIA, LA SPORTS FESTIVAL


Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep și omul care ghidat nume mari ale tenisului mondial spre performanțe incredibile, va fi prezent la Sports Festival, in Cluj.

Darren va susține un masterclass specializat, în plus se va întâlni cu publicul în cadrul unei conferințe sportive și la meciul demonstrativ al Simonei Halep, Marius Copil împotriva cuplului Flavia Phennetta si Fabio Fognini.

Să antrenezi sportivi de performanță este o provocare imensă, mai ales atunci când întâlnești personalități puternice și extrem de diferite. Cum îți adaptezi strategia sau ce tactici folosești pentru a oferi încrederea necesară sportivilor pentru a performa? Despre toate astea și despre alte câteva, vom povesti alături de Darren Cahill, pe 15 iunie, la masterclassul The Art of Coaching.

SPORTS FESTIVAL are loc la Cluj Napoca între 13-16 iunie și este evenimentul care își propune să aducă la un loc tot ce ține de sportul românesc: fani, sportivi amatori, sportivi profesioniști pentru patru zile de competiții și evenimente de nivel mondial care acoperă tot spectrul sportului.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.