Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Woow BattleLab Arena

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Woow BattleLab Arena Share Woow BattleLab Arena


Woow BattleLab Arena este prima sală de laser tag din Bistrița, care pune la dispoziție o sală de relaxare, una de joc și o parte de escaladă. Jocul de lasertag te învață să lucrezi în echipă, fiind o activitate de divertisment complexă, atât pentru copii (cu vârsta minima de 8 ani) cât și pentru adulți.

În cadrul sălii de joc am creat un labirint, unde pot juca simultan 12 persoane, punând la dispoziție echipamente performante. Puteți alege dintr-o varietate mare de scenarii ca și ”Președintele”, ”Dezamorsează bomba”, ”Teroriști vs polițiști”, ”Capturarea steagului” etc.

Pe lângă sala de joc, oferim și o zonă de relaxare unde puteți savura o cafea sau un suc, în timp ce vă priviți prietenii pe camerele de filmat instalate în sală. În colaborare cu Woow BattleLab Arena, Asociația S.A.S. Adventure a venit cu idea construirii unui panou de escaladă înalt de 5m și a mai multor panouri tip via-ferrata, din dorința de a promova acest sport în România în rândul adulților și mai ales al copiilor.

Woow BattleLab Arena

Oferim echipament complet de escaladă și instructor pentru cine dorește, cu posibilitatea abonării lunare, iar pentru al doilea frate, 80% reducere. În cadrul centrului Woow BattleLab Arena vă puteți sărbători ziua de naștere, puteți veni cu familia sau cu prietenii prietenii, cu colegii de muncă sau pur și simplu puteți strânge o echipă pentru a vă distra și cățăra alături de noi.

Contact:
Str. Dimitrie Cantemir 1 (ICRA)
WEB
FACEBOOK

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută