Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Grădina cu Artiști se întoarce în două locații din București

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Grădina cu Artiști se întoarce în două locații din București Share Grădina cu Artiști se întoarce în două locații din București


Edițiile lunii aprilie vor avea loc pe 13 – 14 aprilie în Parcul Kiseleff și pe 20 -21 aprilie în Grădina Icoanei.

În aprilie, plănuim să ne reintrăm în ritm, să dăm jos din straturile și din moleșeala iernii și să ieșim în aer liber să ne luăm doza de verde, soare și aer curat, la cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban, anul acesta de două ori mai mare și mai creativ –  Grădina cu Artiști. Primele ediții ale sezonului sunt Grădina de Primăvară din Parcul Kiseleff (13 – 14 aprilie) și Grădina de Primăvară din Grădina Icoanei (20 – 21 aprilie).

De opt ani la Grădina cu Artiști am scos artizanii în stradă, parc sau mall așa că și acum pregătim târg mare cu designeri pricepuți care ne aduc haine, accesorii felurite, decorațiuni, jucării, turtă dulce delicioasă, cea mai bună înghețată din oraș și multe alte lucrușoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

Nu îi chemăm doar să își expună comorile dar să ne arate și să ne învețe secretele manufacturării, așa că multe ateliere îi vor ține ocupați atât pe cei mari cât și pe cei mici.

După-amiezele ne regăsim în zona de lounge și de relaxare de la firul ierbii, unde încurajăm boardgames și lectura și zilnic vom avea momente de entertainment, de la teatru cu copii la workshopuri de drumming.

Ca de obicei, prietenii noștri ONG-uri aduc cauze de cunoscut, de adoptat și de susținut la fiecare ediție așa că haideți să îi cunoașteți și să îi ajutați să dea povestea mai departe.

Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artiști este liberă iar evenimentele pe Facebook sunt aici și aici.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută