Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

5 locuri din București cu înghețată artizanală bună

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 locuri din București cu înghețată artizanală bună Share 5 locuri din București cu înghețată artizanală bună


Nu trebuie să fie vară afară ca să ți se facă poftă de o înghețată bună, artizanală, de un gelato făcut ca la mama lui acasă, în gustoasa Italia. Însă, căldura de afară și faptul că prima lună de vară e la o aruncătură de băț, sunt motive în plus pentru a face o listă cu 5 locuri din București care se ocupă cu înghețata artizanală de calitate. Așadar, iată-le, cu conuri pline de „gusti” colorate ce merită să fie imortalizate pe cât mai multe conturi de Instagram:

Puro & Bio

La Puro & Bio înghețata este întocmai cum spune numele, pură și bună… și bio. Poți să nu îi crezi pe cuvânt, dar îți vei da seama de asta de la prima gustare. Au destule arome pentru a satisface toate gusturile, iar spațiul este unul foarte generos, pe două etaje. Mai trebuie menționat că Puro & Bio este și foarte child friendly, iar în weekend-uri e foarte posibil să nimerești aici la o zi de naștere gălăgioasă.

Adresă: Str. Ion Câmpineanu 20. Telefon: 0745012849.

5 locuri din București cu înghețată artizanală bună

Creamier

Creamier este locul unde cafeaua de specialitate și-a dat întâlnire cu înghețata artizanală. Deci, aici poți combina cu succes aceste două plăceri ale vieții. Într-o perioadă, dragostea dintre cafea și gelato a fost atât de mare la Creamier, încât puteai să-ți bei cafeaua direct din conul de înghețată. În zilele însorite, aici există și o terasă frumoasă, de unde se pot auzi repetițiile de la Ateneu.

Adresă: Str. Benjamin Franklin 5. Telefon: 0724350274.

5 locuri din București cu înghețată artizanală bună

Moritz Eis

Cu un logo minimalist și cutiuțe ce-și găsesc foarte bine locul pe orice cont de Instagram, Moritz Eis și-a asigurat renumele de „gelateria hipsterilor”. Nu doar logo-ul este minimalist, ci și ingredientele, iar în cazul înghețatei artizanale acest lucru este unul cât se poate de bun, pentru că reprezintă o garanție a faptului că avem de-a face cu un produs 100% natural. Deci, treci pe aici pentru o înghețată tasty & healthy, chiar dacă nu ești întruchiparea definiției hispterilor.  

Adresă: Str. Frederic Chopin 10-12. Telefon: 0722363122.

5 locuri din București cu înghețată artizanală bună

Delicii Gelato

Delicii Gelato este o altă idee bună atunci când ești în căutarea unui desert bun și sănătos. Vei găsi aici tot felul de arome care sunt cel puțin interesante, cum ar fi: colivă, susan negru, semințe de floarea soarelui, amaretto din pricomigdale etc. Meniul e într-o continuă schimbare, așa că ar fi bine să verifici înainte să treci pe aici. Sau poți să te lași surprins, rău nu o să fie.

Adresă: Str. Constantin Aricescu 65. Telefon: 0758060890.

5 locuri din București cu înghețată artizanală bună

Sweetology

Sweetology este un loc de trecut pe lista oricui face un „city wandering” de weekend prin centrul Bucureștiului și vrea ca una dintre opriri să fie la un gelato răcoritor și natural. Se află chiar pe Calea Victoriei, așa că toate atracțiile Bucureștiului sunt la doi pași. Însă, apropo de asta, o altă atracție a acestui loc este și cheescake-ul, făcut în locație în fiecare zi. Deci, ia în considerare că e posibil să poposești aici mai mult de un gelato.

Adresă: Calea Victoriei 122. Telefon: 0734488889.

5 locuri din București cu înghețată artizanală bună

Articol realizat de Gruia Dragomir, Redactor Zile și Nopți 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută