Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

10 lucruri pe care orice fan trebuie să le știe despre Rammstein

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 10 lucruri pe care orice fan trebuie să le știe despre Rammstein Share 10 lucruri pe care orice fan trebuie să le știe despre Rammstein


 

 

Rammstein a depășit de ceva vreme statul unei simple trupe metal, reușind să își concretizeze unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală, bucurându-se de o carieră legendară, la care multe dintre formații nu pot decât să viseze.

Cu ocazia lansării single-ului „Deutschland” și anunțarea unui nou album, Rammstein revine în lumina reflectoarelor. Așadar, pentru cei care nu sunt foarte familiarizați cu istoricul trupei și pentru cei avizi de a cunoaște cât mai multe despre trupa-fenomen, am strâns 10 informații cruciale, pe care oricine ar trebui să le știe.

  1. Rammstein lansează primul album de studio după 10 ani de pauză;
  2. Trupa a vândut peste 20 de milioane de albume până în momentul actual;
  3. Nicio altă trupă din Germania nu a avut un succes atât de mare în Statele Unite;
  4. Rammstein este renumită pentru incredibilele concerte live susținute;
  5. În 2019, Rammstein va susține un turneu imens, ce va include 30 de concerte și va avea loc în 18 țări;
  6. În primele câteva ore de la punerea în vânzare a biletelor, a fost achiziționat un număr record de bilete, peste 1.000.000;
  7. Rammstein a ramas in aceeași componență de la înființarea din anul 1994, un caz aproape unic în formațiile de metal. Membrii spun că dacă un membru ar pleca, acesta ar fi sfârșitul lui Rammstein.
  8. Rammstein nu a fost o trupa timidă în privința controverselor apărute și au atras mereu condamnări din partea apărătorilor moralității. Comportamentul lor pe scenă i-a dus la o noapte în închisoare în iunie 1999, după ce au folosit un penis fals uriaș în concertul Worcester, Massachusetts.
  9. Trupa și-a obișnuit fanii cu lansarea unor videoclipuri provocatoare, șocante, ce fructifică în mod subtil simțul umorului.
  10. Piesele trupei au fost ascultate de peste 2,5 miliarde de ori.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.