Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Timișoara: BeLIEve by Vlad Grigorescu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Timișoara: BeLIEve by Vlad Grigorescu Share Timișoara: BeLIEve by Vlad Grigorescu


După succesul extraordinar al turneului anterior, Vlad Grigorescu revine cu un show 100% NOU de data aceasta la Timişoara. Joi, 4 aprilie 2019, la ora 20:00, vino să te bucuri de magie la Teatrul Național ”Mihai Eminescu”

Bilete la spectacolul celui mai apreciat magician român sunt disponibile online aici: http://bit.ly/2TfS3pU și la punctele de vânzare iaBilet.ro din Timișoara (magazinele Flanco, Cărturești, Diverta și Uman). Informații: 0314 326 888

BELIEVE este un show interactiv plin de lucruri imposibile şi întorsături care te vor lăsa cu gura căscată. Un show original şi pe alocuri amuzant în care, ca de obicei, publicul devine parte din spectacol, de pe scaun sau chiar pe scenă.

Vlad Grigorescu este cel mai apreciat magician român şi asta se vede în numărul mare de spectacole şi numărul mare de fani pe care i-a câştigat de-a lungul timpului. Este un magician cu un stil original, show-urile lui fiind pe cât de amuzante, pe atât de creative şi pline de substanţă. Cu sute de ore pe scenă şi în studiourile TV, Vlad Grigorescu este, cum spune şi Andi Moisescu, unul dintre cei mai buni entertaineri pe care îi avem in România.

Spectacolul nu este recomandat copiilor sub 12 ani.
Evenimentul este organizat de Headline Management.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.