Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: PAUL BISTRO

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: PAUL BISTRO Share Nou în oraș: PAUL BISTRO


Căutăm, găsim și apoi recomandăm!

PAUL BISTRO @ Agora Floreasca

Cel de-al patrulea Bistro inaugurat în Agora Floreasca de cunoscutul lanţ de brutării PAUL în trena conceptului de food-hall (există inclusiv opţiunea take away) unde clienții pot servi masa în stil franțuzesc, are o capacitate de 96 de locuri (60 în interior) şi, pe lângă produsele clasice precum viennoiseries sau băuturile pe bază de cafea, meniul cuprinde o varietate apetisantă de preparate franțuzești, precum pulpă de rață – Confit de canard, file de cod – Cabillaud Royal de Méditerranée sau obrăjori de vită – Pièces de Bœuf, care pot fi servite alături de un pahar de vin rafinat. Program zilnic: 08:00-22:00.

Calea Floreasca 111-113 (Agora Floreasca). Tel: 0743108568

Nou în oraș: PAUL BISTRO

Patiseria franţuzească de familie

PAUL este renumit pentru rafinamentul și calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise pe tot globul dar istoria sa începe în 1889 cu o brutărie și patiserie franțuzească de familie. De 130 de ani, produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franțuzesc: gourmet și sofisticat, dar în același timp tradițional și atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franțuzească, rețetele unice cu ingrediente atent selecționate sunt elementele care constituie identitatea mărcii. În București din 2008, Paul deține până în momentul de față 18 unităţi.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută