Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Expoziție și Târg de Brânzeturi – Erdélyi Sajtmustra, 5 aprilie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Expoziție și Târg de Brânzeturi – Erdélyi Sajtmustra, 5 aprilie Share Expoziție și Târg de Brânzeturi – Erdélyi Sajtmustra, 5 aprilie


Expoziție și Târg de Brânzeturi din Transilvania

Atelier de Prezentare PETRY Látványműhely és Múzeum, premiat la Hungarian Quality Product Award – 2016, organizează la Târgu Mureș în data de 5 aprilie 2019, între orele 9:00 -19:00 Expoziția și Târgul de Brânzeturi din Transilvania! În cadrul evenimentului, la care se vor putea degusta specialități de brânzeturi și vinuri, va avea loc și competiția de brânzeturi.
Înscrierile se pot trimite la adresa de e-mail: pr@petry.ro

Vă așteptăm cu drag!

Program de desfășurare: 09:00-19:00
……………………………………………………………………….

Erdélyi Sajtmustra

A 2016-ban Magyar Termék Nagydíjas Petry Látványműhely és Múzeum Erdélyi Sajtmustrát szervez 2019. április 5-én 9:00 – 19:00 óra között, a marosvásárhelyi Rákóczi Lépcső alatti kisutcában!
Az eseményen számos sajtkülönlegesség közül lehet majd válogatni, ugyanakkor ismét sor kerül a sajtok versenyére is. A Sajtmustrára a pr@petry.ro e-mailcímen lehet feliratkozni.

Mindenkit szeretettel várunk!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută