Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Tortelli Pasta Bar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tortelli Pasta Bar Share Tortelli Pasta Bar


A trecut ceva timp de când nu v-am mai scris nimic despre Tortelli, dar să știți că iubirea noastră față de pastele handmade nu s-a diminuant deloc. Din contră, crește de fiecare dată când echipa mai schimbă meniul și mai introduce câte un preparat de sezon.

Știți povestea: la Tortelli nu găsim aceleași paste ca cele pe care le facem acasă în câteva minute. Totul este făcut in house, de aceea remarcăm încă din prima textura interesantă a pastelor. Ne amintim cum au început cei de la Tortelli, cu doar câteva preparate, și ne uităm acum în meniu și vedem cât de variat este. De la „Classic Pasta” (ca, de exemplu, tagliatelle aglio olio e pepperoncino, ceva atât de simplu, dar atât de gustos în același timp), specialități de sezon, la cuptor și chiar și desert!

Iarna asta se degustă două preparate „sezoniere” la Tortelli: Cappelletti con Carne și Ravioli Portofino. Primul e preparatul perfect pentru carnivori, adică paste umplute cu carne condimentată de porc la care adăugăm ricotta și cartofi, totul servit într-un sos de ardei copt cu pomodoro și rozmarin. Un deliciu perfect de iarnă, cât mai mai multe calorii la bord, să ne țină. Cel de-al doilea, în schimb, e pentru vegetarieni sau cei care-și doresc ceva fără carne, pentru că vorbim de paste cu spanac umplute cu un mix interesant de legume (ardei, vinete și dovlecei), ricotta, usturoi și un sos de smântână cu grana padano și baby spinach. O nebunie.

La Tortelli găsim cele mai bune paste din oraș, nici nu mai dezbate nimeni lucrul ăsta. Adăugăm meniului și un vibe friendly, staff simpatic, gata să-ți facă recomandare perfectă pentru o masă pe cinste și vinuri atent selecționate să acompanieze orice produs din meniu. Ce altceva să-ți dorești de la un pasta bar?

str. Virgil Fulicea, nr. 2
www.facebook.com/TortelliPastaBar 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută