Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Shanghai

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Shanghai Share Shanghai


Înțelegem că în perioada asta vă stă capul doar la sarmale, salată boeuf, cozonaci și chestii adiacente, dar ascultați-ne: o să vă plictisiți rapid de ele. Noi, ca popor, avem un obicei foarte interesant în perioada sărbătorilor, acela de a ne umple frigiderele cu super multă mâncare, de parcă ne pregătim pentru ceva apocalipsă culinară.

Dar, când te saturi de preparatele de sărbătoare, hai la Shanghai să te răsfeți cu ceva mâncare gustoasă și light, că meritați o pauză. Cel mai bun restaurant chinezesc din Cluj are deja o activitatea de 20 de ani, timp în care ne-a tot servit cu o mulțime de preparate delicioase. Fie că mergi direct la restaurantul de pe Turzii, la cele de tip „Express” din mai multe zone ale orașului, sau chiar îți comanzi direct acasă sau la birou, știi că la Shanghai vei primi tot timpul aceeași calitate a mâncarii.

Acum, o recomandare. Dacă vă place mâncarea picantă, atunci musai să începeți masa cu o supă de pui iute acrișoară, după care treceți la felul principal, pe bază de pui, rață, porc, vită, pește, fructe de mare, sau chiar profitați de opțiunile vegetariene dacă doriț ceva și mai light zilele astea. Ca desert, puteți încheia cu o porție de găluște cu susan negru, sunt de nedescris!

Calea Turzii 42

0743370767

www.restaurantshanghai.ro 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută