Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Sâmbăta de poveste la Bookstory

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sâmbăta de poveste la Bookstory Share Sâmbăta de poveste la Bookstory


Bookstory este un loc special în oraș. E o librărie care te atrage spre ea nu doar datorită cărților de pe rafturi, dar și pentru că săptămână de săptămână organizează o grămadă de evenimente faine, din mai multe categorii: lansări de carte, discuții, concerte, sau spectacole speciale. Acum, sâmbetele tale pot fi chiar de poveste dacă mergi la Bookstory! În fiecare săptămână, librăria de pe Eroilor te așteaptă la o oră de citit, în stil de șezătoare. „Îi așteptăm pe cei mici în spațiul dedicat cărților pentru copii urmând să-i conducem în lumea poveștilor bine ticluite. Călătoria noastră se anunță una plină de învățăminte și povețe dar și de momente hazlii și pură bucurie” spun organizatorii.

Accesul este gratuit, iar părinții sunt așteptați să asiste și ei la momentele magice de poveste alături de cei mici. E ca o mică relaxare la început de weekend și o ocazie să ne reîntoarcem și noi în copilărie. Orgnizatorii ne sfătuiesc să le dăm un semn că trecem pe la ei cu un mail pe adresa contact@bookstory.ro, să se asigure că toată lumea va avea o pernă sau un scaun în timpul lecturii.

 

În fiecare sâmbătă (până pe 23 februarie)

Bookstory

www.facebook.com/librariabookstory

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută