Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: /FORM CAFÉ

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: /FORM CAFÉ Share Nou în oraș: /FORM CAFÉ


Cui nu-i place să-și petreacă serile în /FORM SPACE? Săptămânal ne așteaptă cu o grămadă de petreceri și concerte pe care musai trebuie să le integrăm în programul personal. Ei bine, luăm acum vibe-ul fain de la /FORM SPACE și-l punem peste un loc ceva mai chill. Rezultatul? /FORM CAFÉ, un local nou care-ți e alături dacă ai chef de o cafea în oraș să-ți începi ziua, sau de o bere cu gașca seara.

Nou în oraș: /FORM CAFÉ

/FORM CAFÉ e gândit în așa fel încât să poți să îți petreci o zi întreagă pe la ei, fără probleme. În timpul săptămânii (de luni până vineri), îi poți vizita chiar de la 10 dimineața pentru o cafea, un ceai, un suc sau o limonadă. Apoi, când consideri că este o oră decentă să treci pe chestii cu alcool, meniul /FORM CAFÉ are o grămadă de băuturi pe care le poți încerca, de la cele clasice (bere, vin, cocktailuri), la cele perfecte pentru sezonul rece, ca seria „hot cocktails”. În plus, avem și o componentă culinară aici. Cei de la Meat Busters fac echipă cu /FORM CAFÉ și ne pun la dispoziție câteva dintre cele mai bune preparate ale lor, inclusiv faimosul pulled pork, musai de încercat măcar o dată.

Cam atât pe partea de meniu, dar trebuie să știți că la /FORM CAFÉ ne așteaptă și o grămadă de evenimente, că doar nu poți fi fratele mai mic al celui mai mișto club din oraș fără să înveți câteva chestii faine de la el, nu? Concerte, petreceri optzeciste, serate underground și multe altele seri speciale te așteaptă aici, așa că fii cu ochii pe pagina lor, unde vor anunța ce mai pun la cale.

Spoiler: au și un party de anul nou, așa că ar trebui să te gândești serios să îți schimbi planurile dacă vrei să-ți petreci noaptea dintre ani într-un loc nou și fain.

Str. Piața Unirii 25

0757 013 412

www.facebook.com/formcafe 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută