Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

8 evenimente faine de rev

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 8 evenimente faine de rev Share 8 evenimente faine de rev


Of, nu ai reușit să închiriezi cabană cu gașca și nici să-ți găsești ceva bilete să pleci din oraș pentru ultima noapte din an. Trebuie să rămâi în Cluj.

Între noi fie vorba, nu-i așa tragic. Sunt o mulțime de petreceri și evenimente făcute special să te distrezi în noaptea dintre ani și ți-am selectat 8 exemple. Revu-i mișto și acasă, nu-ți face griji!

Revelion 2019 la Cluj-Napoca

8 evenimente faine de rev

Mai „clasic” decât revelionul cu Dan Negru este adunarea din oraș, unde petreci ultima noapte din an cu spectacolele pregătite chiar de primărie. Vor fi două „scene” de desfășurare, una în Piața Unirii unde vor cânta Trupa Hora, Cargo și Arpy & Zip Band, și cea din Avram Iancu, unde sunt artificiile.

www.facebook.com/PrimariaClujNapocaRomania

 

New Year Celebration @ Charlie

8 evenimente faine de rev

Dacă ceea ce cauți pentru noaptea de rev se descrie pe scurt ca „mâncare bună și băuturi excelente, să simt și eu că mă răsfăț măcar o dată pe an”, atunci trebuie să vezi ce ți-a pregătit Charlie pentru party-ul de revelion: entertainment, open bar și un bufet cu TOT ce-ți trebuie.

www.facebook.com/charliepubcluj

 

New Year’s Eve Party 2019 @ Livada

8 evenimente faine de rev

Încă un loc în care știm sigur că mâncarea va fi fantastică: Livada – Restaurant & Music Lounge. Organizatorii ne promit un revelion pe cinste, cu un bufet suedez foarte variat (de la gustări reci la preparate calde și deserturi), câte băuturi vrei și prezența celor mai buni Djs din Cluj!

www.facebook.com/restaurantlivada

Fu(n)king with the 90’s | New Years Eve Edition @ /FORM SPACE

8 evenimente faine de rev

Fu(n)king with the 90’s e una din cele mai tari petreceri de la /FORM SPACE iar faptul că-l organizează și în seara de rev ne entuziasmează super tare. Petrecem ultima noapte din 2018 cu muzică nouăzecistă de toate felurile, de la „the classics” la acele guilty pleasures pe care le asculți doar pe ascuns.

www.facebook.com/formspace.ro

 

First Of The Year 2019 @ Gazette

8 evenimente faine de rev

Gazette ne invită la o noapte de reflectare, cu un party gândit să îți facă intrarea în noul an așa cum trebuie: distracție până în zori. Cunoscătorii știu deja că la Gazette petrecerile se iau foarte în serios, iar calitatea sound-urilor din background este cea mai bună din oraș.

www.facebook.com/GazetteCluj 

 

Revelion 2019 @ Janis

8 evenimente faine de rev

Janis e singurul local din oraș care promite să țină porțile deschise în fiecare seară din an, iar cea de rev nu face excepție. Aici nu e loc de prea mult tam-tam; ni se promite o noapte clasică a la Janis, cu multă distracție, oameni mișto și băutură cât poți duce. Și te așteaptă și ziua următoare, dacă te mai ține.

www.facebook.com/JanisClub

 

Make ROOM for 2019 @ Room

8 evenimente faine de rev

Room e cel mai nou loc din lista asta și organizează primul lor rev. Dacă e să ne luăm după celelalte petreceri pe care le-au organizat de pe acum, atunci putem trage deja o concluzie: va fi EPIC. Ne aduc mâncare, muzică a la Julian M și Socol și băutură cât încape, că așa-i de rev.

www.facebook.com/roomcluj

 

NYE 2019 @ Urania

8 evenimente faine de rev

Last, but certainly not least, avem și party-ul de rev din Urania Palace, un event care te pune față în față cu muzica electronică românească. Așa că, aici te distrezi în ultima noapte din ani cu sound-uri de la Melodie, Never, Saboar și Centrifug, deci știi că soundtrack-ul va fi on point.

www.facebook.com/uraniapalace

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută