Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Unde ne distrăm în noaptea dintre ani la Sibiu? Concerte și petreceri de neuitat!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Unde ne distrăm în noaptea dintre ani la Sibiu? Concerte și petreceri de neuitat! Share Unde ne distrăm în noaptea dintre ani la Sibiu? Concerte și petreceri de neuitat!


Încă puțin și trecem într-un An Nou, 2019! Noaptea dintre ani este una dintre cele mai speciale și merită sărbătorită așa cum se cuvine. La Sibiu, vă așteaptă numeroase concerte cu acces gratuit în Piața Mare, tradiționalul Concert de Anul Nou de la Sala Thalia, focul de artificii de la miezul nopții sau petreceri specifice în localuri din inima și din împrejurimile orașului. Pentru că ne mai despart doar câteva zile de Revelion și pentru că mulți n-au apucat să-și facă planurile din timp, am făcut un scurt inventar al celor mai cool petreceri pe care merită să le ai în vedere. Indiferent ce alegi să faci, cel mai important e să treci în Noul An cu zâmbetul pe buze.

 

În Piața Mare, distracția e gratis și e cot la cot alături de alte mii de sibieni și turiști. The Noise și Riff vor deschide petrecerea din ultima seară a anului 2018, în Piața Mare a Sibiului. După ei, pe scenă vor urca Ștefan Bănică jr. și trupa sa, urmați de olandezii de la BZN. Miezul nopții va fi marcat prin tradiționalul foc de artificii, ciocnitul paharelor de șampanie și urale. Atmosfera de Revelion din centrul Sibiului merită trăită pe viu măcar o dată în viață.

Tradiția de a sărbători Anul Nou printr-un elegant concert de muzică clasică se continuă și în 2018, la Sibiu! Cea de-a X-a ediție a Concertului de Anul Nou, intitulată ”Povești și dans”, aduce un program cu totul și cu totul special. Pe scenă vor urca Orchestra ICon Arts sub bagheta dirijorului britanic Peter Ash, îndrăgita solistă Analia Selis, Răzvan Suma – unul dintre cei mai apreciați violonceliști ai momentului, reputatul clarinetist Ciprian Dancu, balerini ai Teatrului de Balet Sibiu, cu o coregrafie aparte semnată de Adela Floricioiu, totul sub îndrumarea prezentatorului Marius Constantinescu. Evenimentul se va desfășura la Sala Thalia, în zilele de 31 decembrie 2018 și 1 ianuarie 2019, de la ora 18:00. Cele două reprezentații vor culmina cu o invitație la degustare de vinuri alese.

În cea mai frumoasă noapte a anului, localurile sibiene se întrec în oferte de Revelion. Lângă lacul înghețat și pădurea ninsă de la Sibiel, pe domeniul Orlandea, vă dă invitație restaurantul New York la o petrecere animată de Radu Nechifor & The DreamCatchers Band. Spațiul generos, meniul rafinat all inclusive, open barul și transportul retur de la domeniul Orlandea la Sibiu în noaptea de Revelion, sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să-ți petreci sfârșitul de an la Sibiel.

Tot în noaptea de trecere dintre ani, Palatul Brukenthal vă așteaptă să petreceți într-un cadru de poveste, demn de un eveniment de care să vă amintiți tot anul. În așa-numitul ”Eden transilvănean” veți avea parte de clipe de neuitat și veți simți amprenta istorică a palatului, fiind înconjurați de frumusețea grădinilor lui Brukenthal și îmbiați de aromele preparatelor culinare delicioase, create special pentru această noapte de sărbătoare.

Versailles weddings & events vă pregătește cea mai colorată petrecere în noaptea dintre ani pentru a începe anul 2019 plini de viață: ”Colors Night” cu program folcloric, coveruri interpretate de Trupa Atelier, formație de muzică live cu 6 soliști și 7 instrumentiști, DJ profesionist, cu program pe tot parcursul evenimentului, meniu all inclusive împărțit pe zone și open bar.

Dacă totuși preferați să rămâneți în oraș în noaptea de Revelion, atunci cea mai bună alegere e Cafe Wien, care la fel ca în fiecare an organizează Revelionul în stil vienez. Puteți păși în 2019 cu muzică bună, bufet suedez (aperitive și bufet cald), open bar și, evident, o vedere panoramică unică înspre Orașul Vechi care să vă inspire în noul an.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută