Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

#hailațară #Prod #județulSibiu #sibiutourism

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii #hailațară #Prod #județulSibiu #sibiutourism Share #hailațară #Prod #județulSibiu #sibiutourism


Prod este cea mai nordică localitate a județului Sibiu și aparține comunei Hoghilag (lumina lunii). Aici și-a găsit „țara visurilor” un bucureștean pentru care caii sunt mai mult decât o pasiune, un mod de viață. Mihnea Vîrgolici și soția lui sunt oamenii pe care trebuie să-i cunoști la Prod.

Ei îți vor demonstra că poți trăi cu adevărat viața pe care ți-o dorești. Să începi printr-o lecție de echitație pe dealurile sinuoase din jurul fermei. Asta după ce ai cunoscut caii și Mihnea la ales pe cel care ți se potrivește doar uitându-se la tine. Temperamentul calului trebuie să se potrivească cu cel al călărețului. Tornado, Malga, Valentino, Maike, Kitty oare care ți s-ar potrivi?

Plimbarea devine un exercițiu-joc de încredere și libertate, de schimb de energie cu splendidele animale. Dacă îți este frică, poți începe cu o plimbare cu căruța.

Vara caută evenimentul culinar „Flavours, sounds și farmece cu cai la Prod” sau alege toamna pentru mirosul amețitor de tuberoze care se cultivă în apropiere. La Cross Country Prod le este dedicată o întâlnire culinară în care se gătește cu flori: „Deserturi alese. Vise si cai. Mândre tuberoze. Cărți care ne cautã”. La sfârșit de an rezervă-ți o vizită, doar așa, ca să faci socoteala viselor și realizărilor din 2018 și pentru a te regăsi. Direcția: @ crosscountry.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută