Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free in Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Sibiu Share Free in Sibiu


Andra concertează la Sibiu Shopping City

Târgul de Crăciun din Șelimbăr vă invite să-l vizitați până în data de 23 decembrie în parcarea de la Shopping City Sibiu și să asistați la concerte cu Andra, Fuego, Gașca Zurli, Vescan, Bibi, Andra Gogan și mulți alții. În plus, un patinoar de peste 800 de metri pătrați și comercianți cu produse specifice sărbătorilor de iarnă vă întâmpină și ei în locația amenajată în Parcarea de la Shopping City Sibiu (lângă KFC). Pe 22 decembrie înainte de Sărbătoarea Crăciunului, sunteți invitați la o seară plină de magie. Narcisa Suciu și Andra susțin două spectacole deosebite.

 

TÂRG

Piața Mare

Considerat de foarte mulți drept cel mai frumos eveniment de profil din România, Târgul de Craciun Sibiu 2018 rămâne deschis până în 3 ianuarie.

 

EDUCAȚIE

Program nou

Mai multe școli din Sibiu vor începe în semestrul al doilea o nouă activitate școlară. Elevii vor putea învăța la cursuri grădinăritul.

 

REVELION

Concerte în Piața Mare

Cine vrea să petreacă noaptea dintre ani în Piața Mare este invitat la concertele: The Noise, Riff, Ștefan Bănică jr. și trupa olandeză BZN.

 

ESENȚIAL Ofelia Popii (n. 1978) este poate cea mai cunoscută actriță a Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, devenind una dintre cele mai apreciate prezențe ale scenei naționale.

Ultima conferință specială FITS și TNRS din acest an o va aduce în fața publicului, alături de directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președinte al FITS Constantin Chiriac, pe îndrăgita actriță a naționalului sibian, Ofelia Popii, într-un dialog despre calitate, implicare și curaj în artele spectacolului. Evenimentul va avea loc vineri, 21 decembrie 2018, de la ora 18:00, la Librăria Habitus Sibiu, accesul publicului fiind liber, în limita locurilor disponibile.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută