Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Dubai – Cum ar fi să-ți petreci Revelionul la 30 de grade?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dubai – Cum ar fi să-ți petreci Revelionul la 30 de grade? Share Dubai – Cum ar fi să-ți petreci Revelionul la 30 de grade?


Dubai e unul dintre puținele orașe din lume unde poți merge la ski și la plajă în aceeași zi. Dacă nu te poți hotărî între un Revelion pe pârtie sau un Revelion pe plajă, la Dubai te poți bucura de amândouă. Ski Dubai, din Mall Dubai, dispune de o stațiune de ski de interior: 22.500 de metri pătrați pe care poți schia în voie. După ce ai obosit, te poți relaxa pe o plajă cu nisip alb și fin, în soundtrackul valurilor Mării Arabiei.

Pentru noaptea dintre ani nu trebuie neapărat să ai un plan. Poți petrece precum localnicii, ieșind pe străzile orașului pentru a admira spectacolele grandioase de artificii din cele mai iconice trei locații de Revelion: Palm Jumeirah, Burj Khalifa și Burj al Arab. Dacă totuși nu poți funcționa fără un plan, în seara de Anul Nou îți poți programa o cină specială pe o croazieră, un safari plin de adrenalină în inima deșertului sau un picnic pe plajele exotice din Dubai.

Dacă alegi să-ți petreci Revelionul în Dubai, trebuie să știi că timp de aproape o lună, începând din 26 decembrie, are loc unul dintre cele mai mari evenimente dedicate cumpărăturilor din lume, Dubai Shopping Festival, un pretext perfect pentru a colinda mallurile gigantice și boutiqueurile din piețele tradiționale în căutarea reducerilor.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută