Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Ce nu-ți spune aproape nimeni despre rezoluțiile de Anul Nou!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce nu-ți spune aproape nimeni despre rezoluțiile de Anul Nou! Share Ce nu-ți spune aproape nimeni despre rezoluțiile de Anul Nou!


Apropierea Noului An e întotdeauna un moment de reflecție asupra anului care se apropie de sfârșit: trecem în revistă reușitele, analizăm pașii următori, tragem concluzii și notăm câteva rezoluții pentru anul următor. Cu toții suntem conștienți că aceste rezoluții nu se împlinesc de la sine, dar notarea lor pe o hârtie poate fi un prim pas.

În primul rând, e extrem de important să-ți fixezi câteva obiective, cât mai realiste și formulate cât mai scurt și precis. Apoi, pentru fiecare obiectiv trebuie să-ți stabilești acțiuni concrete. Indiferent de scopul pe care îl urmărești, acționează în cunoștință de cauză: citește, informează-te, întreabă, învață ceva nou în fiecare zi. Doar având cât mai multe cunoștințe vei reuși să-ți stimulezi imaginația, iar asta te va ajuta să vezi lucrurile cu o mai mare claritate și să nu rătăcești fără sens în calea spre obiectivele tale.

Încrederea, bunătatea, sănătatea, banii sau relații mai bune cu cei dragi, nimic din toate acestea nu se rezolvă cât ai pocni din degete, pentru toate e nevoie de efort și timp. Acționează cu încredere și păstrează-ți dorința de schimbare în fiecare zi. Iar acum că Noul An se apropie, pregătește-ți lista care să te inspire și să te provoace în 2020.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută