Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Mickey Mouse a sosit la București și sărbătorește alături de fanii lui la Romexpo, Pavilionul Central

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mickey Mouse a sosit la București și sărbătorește alături de fanii lui la Romexpo, Pavilionul Central Share Mickey Mouse a sosit la București și sărbătorește alături de fanii lui la Romexpo, Pavilionul Central


Cu ocazia aniversării a 90 de ani și a premierei spectacolului Disney On Ice în România, Mickey Mouse a sosit la București și a sărbătorit alături de fanii lui. Împreună cu Minnie Mouse, Donald Duck și Goofy, Mickey Mouse este gazda Disney On Ice – Reach For The Stars și pregătește scena pentru un spectacol plin de vedete Disney ce va avea loc în România la Romexpo, Pavilionul Central.

’’Disney On Ice – Reach For The Stars este un adevărat show al recordurilor: 200 de costume, 60 de patinatori de talie mondială și peste 300 de lumini, mai mult de 180 de obiecte de recuzită și zeci de personaje Disney din patru povești fantastice – acestea sunt doar câteva dintre cifrele
unui spectacol magic.’’În aplauzele celor prezenți, Mickey și-a făcut intrarea și a dansat pe celebrul Mickey Mouse Club.

March, i-a salutat pe toți cei prezenți și a făcut poze alături de fanii lui de toate vârstele. Copiii i-au oferit lui Mickey o felicitare cu ocazia aniversării lui de 90 de ani.

Pentru prima dată în București, vor fi prezentate momente de aventură pe gheață din Mica Sirenă, Regatul de Gheață, Rapunzel și Frumoasa și Bestia, alături de cele mai amuzante personaje Disney care își vor etala talentele unice pentru Mickey Mouse și gașca lui.

Reach For The Stars va avea loc în perioada 6-10 februarie 2019, la Romexpo, Pavilionul Central.

Mai multe informații despre spectacol și program: www.disneyonice.ro Vizitează-ne și pe Facebook @DisneyOnIceRomania

Bilete: Eventim.ro

 credit video: AmphitrionLive

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută