Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Serate cu Bijuterii muzicale – În lumina sărbătorilor de iarnă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Serate cu Bijuterii muzicale – În lumina sărbătorilor de iarnă Share Serate cu Bijuterii muzicale – În lumina sărbătorilor de iarnă


Miercuri, 19 decembrie de la orele 18:00 va avea loc o nouă Serată cu Bijuterii muzicale la Muzeul Memorial „Aurel Lazăr”. Ediția aceasta, intitulată În lumina sărbătorilor de iarnă, reunește artiști de toate vârstele, debutanți și consacrați, ce împreună aduc un strop de bucurie, în ton cu atmosfera sărbătorilor ce se apropie. Bijuteriile muzicale vor fi interpretate de Andrada Ciupeiu – vioară și Ana-Ruth Maior – pian, împreună cu invitații lor: Anastasia Gîngă – clasa a II-a, vioară, prof. Sebastian Bratu, Maia Ciupeiu – clasa a II-a, și Filip Mureșan – clasa a VII-a: pian, prof. Monika Benczedi, Mara Borda – clasa a VII-a, vioară, prof. Filomena Giordano, corepetitor drd. Camelia Matei, elevi ai Liceului de Arte din Oradea, precum și Maria Duțu – anul III, soprană, conf. univ. dr. Boros-Konrad Elisabeta și Daniel Mihali – anul IV, vioară, asist. univ. dr. Andrada Ciupeiu, studenți ai Departamentului de Muzică al Facultății de Arte a Universității din Oradea. Atmosfera evenimentului este întregită de participarea actriței Gabriela Codrea.

Biletele – 6 lei, 3 lei – se pot achiziționa de la Muzeul Memorial „Aurel Lazăr”.

Vă așteptăm cu drag!

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută