Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Un oraș în sărbătoare

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Un oraș în sărbătoare Share Un oraș în sărbătoare


19 Decembrie/ Teatrul Național Vasile Alecsandri

Regal vienez – Orchestra va interpreta cel mai important repertoriu al Balului Operei din Viena, care va cuprinde opere ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman, Joseph Lanner şi ale altor compozitori celebri ai muzicii vieneze din secolele XVIII şi XIX. Orchestra va fi compusă din 36 de instrumentişti iar pe acordurile vieneze va dansa Corpul de Balet „ANIKO BALLET”.

22 Decembrie/ Teatrul Național Vasile Alecsandri

Cu ce vă servesc – Avându-l ca sursă de inspirație pe dramaturgul Eugene Ionesco, Pascal Bruckner a creat o spumoasă comedie de situație – în cheie absurdă – o experiență prin care, la un moment dat. va trece fiecare dintre noi. O clientă intra într-o cafenea, nu știe ce să comande și speră ca rezolvarea acestei dileme să vina din partea chelneriței. Chelnerița, o foarte bună vânzătoare, reușește să-și bage clienta în pragul depresiei. Dumnezeu se întâlnește cu amândouă, le servește cea mai simplă lecție de viață și le face nota de plată. 

22 Decembrie/ Underground The Pub

Cel de al doilea single extras de pe următorul album Implant Pentru Refuz care va fi lansat în 2019 prinde aripi, inclusiv aripile unui nou videoclip. Păstrăm şi continuăm linia începută cu „Între`deschis”, cea a featuringului cu artişti dragi şi apropiaţi. Noul single, CER-PĂMÂNT îl are ca invitat special in featuring pe Cătălin Chelemen – Coma; un prieten vechi şi drag dintr-o trupă faţă de care ne leagă prietenii de o viaţă. Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 8 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

24 Decembrie/ Casa de cultură a studenților

Luna decembrie va fi luna în care Paul Surugiu- Fuego, un brand al Crăciunului românesc, un adevărat fenomen, Artist al Poporului Republicii Moldova și unul dintre cei mai iubiți artiști români va porni la drum cu un tur de forțe, un turneu eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă, spiritului românesc și valorilor autentice- “COLINDĂTOR LA PORȚILE CERULUI!” Fuego propune publicului său multă emoție, o sărbătoare a muzicii de suflet, cu noutăți, premiere, dar și cu tradiționalele sale piese de iarnă. Astfel că ne vom bucura împreună, într-un show de sunet și lumini, de tot ce are mai frumos iarna, de sentimentele legate de părinți și de oamenii dragi, de reîntâlniri și emoții ale copilăriei, de credință și desigur, de minunatul sentiment de patriotism, cel pe care mulți l-au uitat din păcate. Alături de band-ul său și de câteva surprize unice, Fuego va oferi un spectacol de poveste, două ore de trăiri intense, de fericiri, în care nimic nu va mai conta cu excepția muzicii și a emoțiilor puternice!

27 Decembrie/ Teatrul Luceafărul

Devenit deja tradiție în Iași, Stand-up de Craciun a ajuns la ediția a VI-a și va avea bucuria de a se desfășura la Teatrul pentru Copii și Tineret „Luceafărul” de la ora 19:00. Invitați anul acesta patru comedianți îndrăgiți, cu sute de show-uri live în portofoliu: Gabriel Gherghe, BOBI Dumitraș, Victor Drăgan și Petrica Istoc. Toți patru trecuți, căliți și apreciați atât de juriul cât și de publicul iUmor.

31 Decembrie/ La Castel

Jocuri de lumini, muzică incendiară, constelații de dorințe și dans în timp. Aceasta este expozițiunea celei mai așteptate petreceri ale anului: REV Party! Time Capsule se anunță a fi o noapte dintre ani care va rămâne o viață întipărită în amintirea dumneavoastră. Decorațiunile de poveste vă vor purta în timp și vor da viață amintirilor, care se vor revărsa ca o simfonie de emoții pe 31 Decembrie, începând cu ora 21:00. Band-ul Mirel Manea, Taraful Domnesc și DJ Cristi Ciobanu vă vor oferi un concert extraordinar în cele 3 săli ale petrecerii: Castel Ballroom, Terasa Turnurilor și Sala Regală. Surprizele se vor ține lanț, începând cu Capsula Timpului și continuând cu Tombola, care va aduce magia cadourilor în noaptea de Revelion. Astfel, prin participarea la petrecere, puteți câștiga un weekend la Therme Bucuresti, cu cazare la Phoenicia Grand Hotel**** (Castel Ballroom), o rochie desprinsă din basme, din noua colecție toamnă-iarnă a Atelierului de creație vestimentară EDITH VAL (Terasa Turnurilor) și o ținută de ceremonie made to measure, marca Elegant (Sala Regală).

31 Decembrie/ Little Texas

Poveștile care se transmit de-a lungul vremii au puterea de a transforma oameni și locuri în legende. Suntem protagoniștii propriei noastre povești, ai propriilor decizii, ai cotidianului pe care îl parcurgem fără oprire cu fiecare minut care trece, dar uneori avem nevoie sa străbatem o altfel de călătorie. Fascinantă, misterioasă, aproape de inimaginabil. Captivantă și în egală măsură, unică. Alătură-te călătoriei noastre la trecerea dintre ani. Deschide porțile spre legendele care ne vor dezvălui o altă lume și care ne vor oferi posibilitatea de a trăi experiențe cum altfel decât legendare! Așa cum nu am mai facut-o până acum.

2 – 10 Ianuarie/ Palas

Sesiunile de patinaj la Palas Ice vor fi posibile de luni până joi, în intervalul orar 12:00 – 21:30, iar vinerea, distracţia se prelungeşte până la ora 23:30. Cine vrea să îşi petreacă ziua de sâmbătă pe gheață, o poate face de la 10:00 dimineaţa până la ora 23:30. Duminica, patinoarul este deschis în intervalul orar 10:00 – 21:30. Pentru o oră şi jumătate de dans pe gheaţă, tariful este același ca anul trecut, de 10 lei pentru copii şi 17 lei pentru adulţi. Dacă ești cu adevărat pasionat și ți-ai propus să patinezi toată iarna, ai la dispoziție abonamente, cu prețuri care pornesc de la 70 de lei. Iubitorii de mișcare al căror echipament este incomplet pot închiria patinele de la Palas Ice, cu 14 lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută