Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Rewine Frank Sinatra Jazz Christmas Songs

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Rewine Frank Sinatra Jazz Christmas Songs Share Rewine Frank Sinatra Jazz Christmas Songs


 

Orașul nostru a fost învăluit în ultima săptămână în atmosfera mult așteptată de decembrie. Vin fiert, cozonaci, geci groase, nasuri roșii, melodii de Crăciun: târgul de Crăciun de curând deschis parcă ne-a crescut și mai mult nerăbdarea pentru mult-așteptata sărbătoare.

În acest spirit, cea de-a treia ediție Jazz Like That pare să-și fi ales în mod ideal seara de 11 decembrie pentru a ne încânta urechile și sufletele. Prezentat într-un decor atât de potrivit pentru o seară cozy, dar fastuoasă, elegantă, dar intimă – pe scena Teatrului ”Regina Maria” din Oradea, acest eveniment magic, pe care am avut onoarea să îl prezint, a dăruit publicului o seară de neuitat.

Mulțumită lui Gabriel Farkas & Band, am trăit câteva ore minunate pe note de jazz, perfecte pentru atmosfera de iarnă ce a invadat orașul. Un spectacol în totalitate sold out, ediția de acest an – REWINE FRANK SINATRA JAZZ CHRISTMAS SONGS – s-a ridicat la înălțimea edițiilor precedente.

Soundtrack-ul clasic de Crăciun pe ritm de jazz ne-a bucurat pe toți cei prezenți cu hit-uri precum Have Yourself A Merry Little Christmas, Hallelujah, Let It Snow și multe altele.

Celor prezenți, vă mulțumim pentru participare! Celor ce nu ați reușit anul acesta să fiți alături de noi, vă așteptăm anul viitor cu o experiență de neuitat!

Parteneri: ReWine.ro , D&C ORADEA, Spoon Bar & Grill, Paralela 45 Oradea, Elite Resort Hotel, Complexul Balnear Medical Elite Life

Primăria Oradea, Magic FM, Jurnal Bihorean, Zile si Nopti, www.beautifybybeatrice.ro, Realitatea de Bihor, Info Oradea, www.evenimenteoradea.ro

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.