Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

A mai trecut un an frumos

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii A mai trecut un an frumos Share A mai trecut un an frumos


 

 

Anul 2018 a fost un an plin de provocări și proiecte care mai de care mai interesante. Am organizat evenimente private, evenimente caritabile, am început cursurile de mentoring pentru cei care doresc să devină viitori organizatori de evenimente. Trebuie să recunosc că mă atrage din ce în ce mai mult partea de Mentoring. E extraordinar ca după 6 ani de muncă, experiență și acumulare permanentă de informații să poți să dai mai departe și altora din cunoștințele tale.

Mă bucur că am făcut parte din viața voastră, a tuturor celor care m-ați ales să vă fiu alături în drumul spre nunta de vis, spre cariera la care țintiți.

" "

Anul 2019 se arată plin de surprize frumoase..Vă anunț pe această cale că am deschis Cabinetul de consultanță pentru miri/mirese.

La cabinet vă stau la dispoziție cu ședințe de consultanță în care vom discuta pas cu pas problemele ce intervin pe parcursul organizării.

Nu i-am uitat nici pe colegii mei, furnizorii de servicii cărora le-am pregătit beWEDD., un serviciu special creat pentru cei care se gândesc să-și deschidă o afacere în domeniul Wedding sau pur și simplu lucrează în acest domeniu, dar…s-au împotmolit.

 

Vă doresc tot ce-i mai bun și mai frumos să vi se arate în 2019.

 

2019 vin spre tine! DeamBig and then…DREAM even BIGGER!

 

Andreea.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută