Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Ten sănătos – machiaj de mireasă perfect

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ten sănătos – machiaj de mireasă perfect Share Ten sănătos – machiaj de mireasă perfect


 

Pentru că îngrijirea tenului mi se pare deosebit de importantă și pentru că un machiaj rezistă mai mult pe un ten îngrijit și curat, m-am gândit să iau legătură cu Skin Expert Anamaria Seres pentru a-i pune câteva întrebări.

 

Ana, spune-mi te rog cât este de importantă îngrijirea tenului în general? Dar înainte de nuntă?

Îngrijirea tenului ar trebui să fie o rutină obligatorie. Pielea noastră are nevoie de o îngrijire specială în funcție de sezon. Astfel noi trebuie să o protejăm de razele UV și să-i redăm o strălucire sănătoasă, iar temperaturile scăzute o pot brutaliza.

Fiecare persoană are un ten diferit, însă după caracteristicile generale ale fiecăruia s-au format mai multe tipuri de ten (normal, gras, uscat mix, acneic etc.). Cu ajutorul acestor tipologii ne este mai ușor să identificăm produsele care ni se potrivesc și care ajută pielea să se vindece sau să se apere de factori nocivi.

Îngrijirea la salon este foarte importantă, dar și menținerea acasă, cu ajutorul produselor de îngrijire. Deasemenea, deoarece înainte de nuntă toate viitoarele mirese își doresc să arate bine, ele apelează la tratamente speciale de înfrumusețare. Misiunea mea este de a le face să arate la fel de bine precum se simt și mi-o îndeplinesc mereu cu drag.

 

Cu cât timp înainte de nuntă ar trebui ca viitoarea mireasă să apeleze la serviciie unui specialist?

Această întrebare are mai multe răspunsuri, în funcție de problemele pe care le are o viitoare mireasă. În cazul unui ten acneic, acestea trebuie să vină cu 4/5 luni mai repede. În caz contrar, când vorbim de un ten normal sau gras, este recomandat înainte cu 2 luni.

 

Este adevărat că machiajul rezistă mai bine pe un ten curat și îngrijit?

Da, este foarte adevărat. Dacă dermul este hidratat și are tot ceea ce îi trebuie, machiajul poate rezista și 24 h. De aceea sunt importante ședințele de tratament făcute înaintea unui machiaj de mireasă. Pielea exfoliată va deveni mai curată și hidratată, cu o luminozitate mult mai mare.

Recomand cu încredere să apelați la aceste servicii, deoarece vă veți simți mult mai bine și veți străluci în ziua cea mare.

 

Mulțumesc mult pentru sfaturile tale.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.