Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Nou în Oradea! Burgerii Dracarys inspirați din Games of Thrones!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în Oradea! Burgerii Dracarys inspirați din Games of Thrones! Share Nou în Oradea! Burgerii Dracarys inspirați din Games of Thrones!


Dracarys este cel mai nou local din Oradea dedicat pasionaților de burgeri unici și fanilor faimosului serial Game of Thrones. La noi ai șansa de a te bucura de o capodoperă inspirată de Mother of Dragons și modelată de bucătari pasionați, într-un decor inspirat de regatul fictiv Westeros.

În localul nostru, cu tematică Game of Thrones, pregătim o gamă de burgeri diferiți ca și concepție față de ceea ce există în acest moment pe piața orădeană. Meniul nostru vine în întâmpinarea gusturilor de toate felurile, conținând în acest moment 8 sortimente de burgeri sățioși, creați după rețete originale. Ghice ce? Toate preparatele poartă nume inspirate din GOT, cum ar fi, Lord Snow, burgerul în care regăsești asocierea clasică între sosul de piper verde și carnea de vită Black Angus, în interiorul unei proaspete chifle de culoare neagră sau Hear Me Roar, burgerul nostru picant (râmâne la alegerea ta cât de picant dorești să ți-l servim).

Pentru că suntem atenți la feedback-ul clienților noștri și ținem cont de dorințele acestora am creat două variante de burgeri: burgerul medium – Oberyn și cel large – The Mountain.

Poate vă întrebați, dar de ce la Dracarys burgerii sunt unici? Ce face diferența?

În primul rând, vita Black Angus! Toate rețetele noastre, de la rețete de burgeri clasici, până la rețete inspirate din bucătăria italiană și grecească au ca ingredient principal celebra carne de vită Black Angus. După cum se știe,  Black Angus e cea mai valoroasă categorie din rasa Angus, o carne de calitate superioară, fragedă și cu un gust deosebit. Diferența de gust a burgerilor noștri este dată și de savoarea deosebită a pastilelor suculente, acestea fiind 100% carne de vită Black Angus proaspătă, necongelată, fără alte amestecuri, doar carne de vită tocată și condimente pentru un gust deosebit. 

Pe lângă burgerii gustoși și sățioși, o atmosferă și un design interior care te trimite în Westeros alături de Daenerys și Jon Snow în meniul Dracarys și-a făcut loc și The Onion Knight. Un preparat deosebit care îți va încânta papilele gustative, dar cu siguranță și privirea.

Îți mai spunem că ne gândim la tine și acum ne găsești pe platforma foodpanda pentru comenzi la domiciliu sau la birou.

Piața Unirii, nr. 2-4

0761 668 860

www.facebook.com/DracarysOradea/

www.instagram.com/dracarys.oradea

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.