Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Balloon Events – Fun in the Winter Air

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Balloon Events – Fun in the Winter Air Share Balloon Events – Fun in the Winter Air


 

Sezonul sărbătorilor de iarnă e upon us și parcă în acest an, totul începe mai repede și febra evenimentelor se accelerează odată cu sărbătoarea Centenarului. Fie că planificăm să petrecem în familie, cu prietenii sau organizăm un eveniment de mai mare anvergură – petrecerea de final de an pentru companie, o masă de Crăciun mai extinsă, un Revelion cu prietenii, de ce să nu facem ceva deosebit anul acesta?

Mica noastră familie – în special micuța prințesă din centrul ei, Alesia – s-a îndrăgostit de felul în care prietenii noștri de la Balloon Events ne anticipează dorințele și se adaptează stilului nostru cu orice ocazie.
Fie că a fost vorba de evenimentele mai mari, cu invitați dragi și organizate de-a lungul unei perioade mai lungi de timp, fie că ne-a sprijinit în momente mai intime, mai spontane ale vieții noastre normale de familie, în care am fost doar noi 3, designerii creativi din spatele acestui
start-up local ne-a suprins de fiecare dată în cel mai plăcut mod. Vă recomand să încercați măcar o dată un decor original realizat cu mult drag și personalizat pentru ocazia dorită. La fel ca noi, sunt convinsă că veți rămâne hooked.
Ne gândim deja la decorațiunile de Crăciun, completate în baloane aurii pentru un aspect mai
glamorous. Voi ce idei ați pune în aplicare?

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.