Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recenzie pe bune | Bella Toscana

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recenzie pe bune | Bella Toscana Share Recenzie pe bune | Bella Toscana


Bella Toscana: Nu cine știe ce

Pînă de curînd, spațiul în care funcționează acum Osteria Bella Toscana (Clucerului) fusese ocupat cu o cîrciumă faimoasă pentru rața pe varză. Și fiindcă tot am avut drum prin zonă, am intrat pentru un prînz pe fugă.

Interior aerisit și decorat simpatic, chiar dacă puțin cam kitsch, cu o boxă uriașă, televizoare cu diagonală mare și sticle de vin goale pe rafturi. Fiind singurul client (era încă devreme chiar și pentru cei grabiți cu prînzul), n-a trebuit să aștept mult mîncarea. Caprese la aperitiv, decent dar nimic special, cu roșii și mozzarella de supermarket. Îmi era deja clar că nu voi putea avea cine știe ce pretenții gourmet de la alte feluri de mîncare. La sugestia ospătăriței, am luat la felul principal coastele de porc la grătar. Vin coastele, porția nu este nici prea mare și nici prea inspirat prezentată, criteriile estetice par să nu fie o prioritate aici. În fine, nu fac nazuri, mi s-a mai întîmplat să mănînc feluri grozave, dar care nu arătau deloc apetisant.

Recenzie pe bune | Bella Toscana

Nu a fost cazul acum – mîncabil și atît. A nu se înțelege greșit, totul a fost decent, fără probleme, dar departe de ceea ce înseamnă bucătărie italiană tradițională, așa cum e prezentată cea a locului, ca să nu amintesc de pretențiile zonei. Pînă la urmă, cea mai bună chestie din acel prînz a fost berea (Moretti alla Siciliana). Șocul vine cînd întreb un alt chelner dacă localul are vreo legătură cu Osteria Bella Toscana din Centrul Vechi iar el spune că nu, în ciuda faptului că pagina web și contul FB spun contrariul.

Osteria Bella Toscana se află pe strada Clucerului la numărul 86, la cîteva sute de metri de Arcul de Triumf.

Recomand doar dacă sunteți atît de grăbiți încît să nu conteze dacă mâncarea își merită banii sau nu. Servicii nu rele, prețuri medii.   

Restaurante București

Zile și Nopți a realizat recenzia sub anonimat și a achitat integral nota de plată.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.