Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Winter Delights

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Winter Delights Share Winter Delights


Unii oameni se apucă să asculte colinde undeva de prin noiembrie, atât de entuziasmați sunt că vin sărbătorile. Ei bine, cu cât ele se apropie mai mult, avem ocazia să ascultăm aceste colinde în cadre mai speciale.

Winter Delights

Exemplu? Winter Delights, concertul anual de la Operă care ne permite să redescoperim magia sărbătorilor cu colinde românești și nu numai. Instituția culturală clujeană să pregătește ca la carte pentru concert: va decora sala de spectacole cu mii de lumini colorate care ne vor încânta încă din momentul în care pășim în sală și ne căutăm locurile. Dar spectacolul adevărat are loc atunci când soliștii, corul și ansamblul de balet pășesc pe scena Operei. „Melodii familiare vă vor încânta, așadar, auzul, îmbiindu-vă să vă alăturați în intonarea unor versuri românești cunoscute încă din copilărie, însă nu vor lipsi nici lucrări care răsună pe întreaga planetă, răspândind cu rapiditate atmosfera de sărbătoare.” spun organizatorii.

Concertul Winter Delights va avea loc în două zile, 21 și 23 decembrie, astfel dând posibilitatea mai multor iubitori de muzică să prindă bilet la spectacol. Magia va fi îndrumată de bagheta dirijorului Flaviu Mogoșan, purtând amprenta regizorală a Alinei Simona Nistor, pe cea scenică a Ancăi Pintilie și semnătura coregrafului Pavel Rotaru. Timp de aproximativ 2 ore (va fi și o pauză, desigur), vom intra corect în atmosfera de sărbătoare, așa că nu rata acest spectacol și ia-ți bilete cât mai repede!

 

21 și 23 decembrie

Opera Cluj

www.operacluj.ro 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută