Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Terapie prin Artă by Create.Act.Enjoy – ediția de Crăciun, în 3 spitale clujene

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Terapie prin Artă by Create.Act.Enjoy – ediția de Crăciun, în 3 spitale clujene Share Terapie prin Artă by Create.Act.Enjoy – ediția de Crăciun, în 3 spitale clujene


Peste 2.000 de pachete cadou vor fi pregătite de echipa și voluntarii asociației Create.Act.Enjoy pentru oameni aflați în spital! Ca într-un adevărat atelier al lui Moș Crăciun, se vor pune fundițe festive pe pachete, se vor agăța panglici la globuri, actorii își vor repeta rolurile, se va decide repertoriul muzical și toată echipa se va pregăti să facă față emoțiilor de a vizita trei spitale clujene, salon cu salon și cabinet cu cabinet.

Anul acesta, pentru a treia oară, Create.Act.Enjoy realizează și ediția de Crăciun a proiectului de Terapie prin Artă, în perioada 8-12 decembrie, la Spitalul Clinic de Recuperare, Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” și Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie „Dr. Octavian Fodor”. În week-end, pacienții vor fi vizitați de voluntarii deveniți „Rudă pentru o zi”, iar de luni până miercuri, actorii se vor transforma în mimi muzicali și vor colinda toate saloanele și cabinetele cu momente artistice de pantomimă, însoțiți de o coloană sonoră „portabilă”. În plus, la Spitalul de Recuperare, pacienții și cadrele medicale îi vor asculta pe pianistul Cadmiel Boțac și pe tenorul Denis Ursan într-un recital, iar la Spitalul Militar se vor face decorațiuni de Crăciun într-un atelier hand-made.

Echipa ONG-ului Create.Act.Enjoy realizează încă din 2012 proiectul de Terapie prin Artă, iar ediția de Crăciun din acest an este posibilă cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca, al West City Hotel și este susținută de TEDxEroilor Award prezentat de AROBS Transilvania Software. Materialele foto-video din edițiile precedente ale proiectului Terapie prin Artă se pot vedea pe pagina fb.com/Create.Act.Enjoy sau pe site-ul oficial: www.createactenjoy.com.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută