Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Raluca Ciornea | Stop Cadru – Codruța Ghiran

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Raluca Ciornea | Stop Cadru – Codruța Ghiran Share Raluca Ciornea | Stop Cadru – Codruța Ghiran


Codruța Ghiran este un arhitect preocupat de tot ce ne poate ajuta să trăim în armonie cu noi și cu ceilalți. E un nume despre care veți auzi mereu atunci când intrați în contact cu acest domeniu și o personalitate menită să aducă schimbari reale și cu substanța în tot ceea ce face.

Raluca Ciornea | Stop Cadru - Codruța Ghiran

Biroul de arhitectura pe care îl are în prezent se numește COSS (Codruța Small Office), iar de aici, Codruta și-a pus amprenta pe numeroase proiecte de arhitectură, mai multe proiecte de baruri și amenajări de birouri și chiar și scenografie de teatru.

Întrebata de un motto preferat, ne-am oprit la „Design is how it works – Designul este cum funcționează”. „Asta mi se pare că clarifică foarte bine o confuzie în care ne aflăm cu toții: arhitectul nu asortează culori, nu este cel care dictează latura estetică, frivolă, a unei clădiri. El are însă un important rol în a gestiona interacțiunea prezenței umane cu spațiul. Arhitectura are valențe estetice, dar nu este legată foarte mult de artă.” spune Codruța.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.