Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Performance art-pop și lansare de videoclip – sâmbătă, în Grădina Eden

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Performance art-pop și lansare de videoclip – sâmbătă, în Grădina Eden Share Performance art-pop și lansare de videoclip – sâmbătă, în Grădina Eden


Formația Fierbințeanu susține, sâmbătă, 08 decembrie 2018, de la ora 20, în Grădina Eden (Victoriei 107), împreună cu coregrafele Smaranda Găbudeanu și Cristina Lilienfeld, un concert/performance art-pop, ocazie cu care va fi lansat un videoclip.

FB EVENT – INTRARE LIBERĂ

Evenimentul va conține piese muzicale noi, improvizație sonoră/vocală, elemente de performance, precum și unele secvențe de pe albumul recent lansat “The Great Scheme Of Things”, alături de melodii mai vechi în forme actualizate. Spectacolul care cuprinde toate aceste elemente este produs și prezentat de Fierbințeanu împreună cu coregrafele Smaranda Găbudeanu și Cristina Lilienfeld, de la PETEC.

Cel mai recent album Fierbințeanu, The Great Scheme Of Things a fost produs în ultimii trei ani și a fost prezentat ca spectacol de dans contemporan în festivaluri de gen. De asemenea, au fost lansate sub formă de videoclip trei dintre piesele de pe album.

Corporate America / Adore / Rescue

Albumul poate fi ascultat pe platforme online precum Spotify, Apple Music, Deezer etc, și cumpărat în formă digitală, CD sau casetă audio via Bandcamp.

Performance art-pop și lansare de videoclip - sâmbătă, în Grădina Eden

Fierbințeanu este un duo art-pop format din Gabriela Fierbințeanu (voce) și Cristian Fierbințeanu (computer, bass, voce). Formația a realizat mai multe albume și a cântat pe unele dintre cele mai importante scene europene (Berlin Konzerthaus, Berghain etc). Producțiile Fierbințeanu au fost prezentate și premiate în festivaluri de dans contemporan, film și creație audio.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.