Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Nuntă la Palat 2019

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nuntă la Palat 2019 Share Nuntă la Palat 2019


Nuntă la Palat, cel mai fain târg de nunți din oraș, se întoarce în perioada 11-13 ianuarie pentru cea de-a 15-a ediție! Muzeul de Artă Cluj-Napoca va găzdui evenimentul care așteaptă viitorii miri cu o mulțime de promoții și „101 motive de bucurie”. Tema din acest an este Retro Glam Weddings, un nou trend pe care organizatorii îl aduc în lumina reflectoarelor și ne oferă șansa să-l înțelegem mai bine, pentru a fi preluat chiar pentru propria nuntă, de ce nu?

Mai mult, te așteaptă și mulți designeri cunoscuți precum Romana G. Urmanczy, Oana Lupaș, Maia Rațiu, Isabela Teodor sau Alina Pușcaș Brudar care-ți vor prezenta noile colecții de nuntă. Dacă ești în plin proces de pregătire a nunții, nu rata noua ediție de Nuntă la Palat! Vei putea cunoaște și mulți profesioniști din toate domeniile relevante care-ți pot da o mână de ajutor în organizarea marelui eveniment, vei avea parte de o sumedenie de oferte speciale, precum și alte surprize pregătite de organizatori.

11 – 13 Ianuarie 2019
Muzeul de Artă Cluj-Napoca

www.facebook.com/nuntalapalat

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută