Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Ibric Coffee Shop

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ibric Coffee Shop Share Ibric Coffee Shop


Un loc parcă special făcut pentru cei care-și doresc o cafea bună dar sunt pe fugă: Ibric Coffee Shop, o cafenea micuță de pe Gheorghe Șincai.

Aici, ne putem face plinul de cofeină chiar și când suntem în grabă să ajungem la birou sau la vreun meeting. Cei care vor să o ia mai ușor (și au noroc) pot să se relaxeze la măsuța cu vedere spre stradă sau scăunelele de prin jur, dar aici ține mult și de norocul tău. Vara era fain că puteai inclusiv să te lăfăi pe bâncile din jurul cafenelei, dar pe frigul ăsta nu credem că se vor trezi prea mulți curajoși să facă asta. Dar, dacă prinzi loc de stat, vei vedea cât de fain este să-ți bei cafeaua în oraș, dar să simți totuși că ai ceva intimitate.

Un cup of joe the la Ibric e perfect să te încălzești un pic. Ei servesc doar cafea de specialitate, dar și ceaiuri sau fresh-uri pentru acele momente rare când nu vrei să bei cafea. Ah, și în perioada asta cafeneaua este și decorată fain de Crăciun, deci este acolo o atmosferă cu totul specială.

Încearcă @ Ibric Coffee Shop

Ibric Coffee Shop

Găsim pe la Ibric toate formele clasice de cafea: espresso, cappucino, flat white (pe care vi-l și recomandăm oficial și direct, e fix ce trebuie), și chestii din astea. Barista-ul vă e alături și vă poate ajuta cu ceva recomandări, în special în ceea ce privește acele băuturi bazate pe rețetele lor proprii. Dacă prindeți și loc în cafenea, luați-vă un răzgat de câteva minute să vă beți cafeaua în local.

Str. Gheorghe Șincai nr.3
0721 436 036
www.facebook.com/Ibric-Coffee-Shop

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.