Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free in Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Cluj Share Free in Cluj


Târgul de Crăciun

Free in Cluj

Sunt atât de multe lucruri minunate care se întâmplă (probabil chiar în acest moment) la Târgul de Crăciun Cluj-Napoca și ne e foarte greu să alegem doar 2-3 momente să vă facem o recomandare. Un eveniment îndrăgit de mulți, târgul își adaugă în fiecare an câte o piesă de puzzle și își construiește o tradiție proprie. Acum, tradiția spune că sărbătorile trebuie celebrate în Piața Unirii, cu tot familionul!

Cluj Design Christmas Edition

Free in Cluj

Cluj Design Days revine la timp pentru Crăciun! În perioada 14-16 decembrie, ai ocazia să descoperi cele mai noi creaţii de design de obiect, design vestimentar, mobilier, bijuterie și altele, doar la Casa TIFF!

Desenând menstruația

Free in Cluj

Loc în Spațiu de așteaptă pe 16 decembrie (ora 15) la Doamna T pentru o sesiune specială de desen, unde nu ai nevoie de talent artistic: Desenând Menstruația, event prin care vor să înlăture stigma legată de acest subiect.

Clubul de Carte Cluj – Povestea uitării

Free in Cluj

Clubul de Carte Cluj îți dă întâlnire la Bookstory pe 17 decembrie (ora 18) pentru a discuta „Povestea uitării”, roman scris de Stefan Merrill Blok. Citește cartea și află și tu ce crede clubul despre ea!

LightsON – The light artworks circuit

Free in Cluj

Un eveniment unic în Cluj-Napoca, circuitul Lights ON Romania este ceva ce trebuie văzut de fiecare clujean în parte. Event-ul prezintă câteva instalații de lumină speciale, aduse ca o alternativă artistică a iluminatului festiv. Instalațiile te așteaptă în mai multe puncte cheie din oraș, iar cei de la Cluj Guided Tours oferă și o serie de tururi ghidade pe la fiecare, unde poți descoperi și povestea lor.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.