Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Cantus Mundi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Cantus Mundi Share Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Cantus Mundi


Pe data de 18 decembrie are loc un moment magic în Cluj: corul Magridal se întoarce în oraș alături de copiii din programul național Cantus Mundi! Concertul va avea loc pe scena Teatrului Național Lucian Blaga.

Începem prin a vă zice că biletele pentru concertul de la ora 19 s-au epuizat, însă organizatorii oferă publicului încă o șansă de a asista la acest eveniment. Așadar, vă puteți cumpăra bilete pentru repetiția generală cu publicul, la preț de 40 de lei. Nu este deloc suprinzător că evenimentul este sold out la scurt timp după ce a fost anunțat. Magridal reprezintă o figură emblematică pentru scena culturală românească, având 55 de ani de activitate și susținând nenumărate concerte atât pe scene naționale, cât și cele internaționale.

Concertul din 18 decembrie face parte din turneul național pe care Corul Madrigal îl va desfășura la Cluj, Brașov, Ploiești și București. Publicul are șansa să asculte minunatele opere din repertoriul de colinde românești, ocazie perfectă prin care putem descoperi magia sărbătorilor așa cum trebuie să fie. Nu ratați ocazia de a asculta acest concert și grăbiți-vă să mai prindeți biletele pentru repetiția generală. Madrigal este considerat un adevărat „brand de țară”, iar faptul că membrilor din cor li se vor alătură și copii Cantus Mundi pentru această reprezentație, face momentul să fie și mai special.

18 decembrie

Teatrul Național Lucian Blaga

www.facebook.com/MadrigalOficial

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.