Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente la care să mergi în Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente la care să mergi în Sibiu Share Top 5 evenimente la care să mergi în Sibiu


1.

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu și-a propus să strângă iarna aceasta 200 de sibieni cu chef de alergare, pe care să-i costumeze în Moș Crăciun și să-i trimită la alergat pe o distanță de trei kilometri. Va ieși un eveniment de ți-e mai mare dragul și să-l privești, dar și să participi la el. Taxa de participare este de 60 lei, din care 50 la sută din taxă va fi donată Asociației Diakoniewerk International pentru achiziționarea de scaune cu rotile speciale pentru practicarea sportului de către persoanele cu dizabilități. Apoi, de restul banilor participanții primesc un număr de concurent foarte simpatic, precum și o medalie haioasă dacă trec linia de finish. Ce poate fi mai frumos de atât: te distrezi în Piața Mare, faci o faptă bună și ai grijă de sănătatea ta!

Scopul cursei este de a dărui o șansă persoanelor cu dizabilități care își doresc să practice diferite ramuri sportive. Înscrierile se fac online. Competiția se va desfășura pe 13 decembrie. Primii 100 de participanți înscriși vor primi costumul de Moș Crăciun din partea organizatorilor.

2.

Asociația „Domy Music Star” în colaborare cu Palatul Copiilor, Studio canto Rodica Popa Comăniciu și Karina Dance, vă invită la editia a 3-a a evenimentului „Aripile speranței” ce va avea loc în data de 12 decembrie 2018, ora 18.00 la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, în sala festivă corp A. În cadrul evenimentului veți putea asista la un spectacol de muzică și dans și să participați la tombola organizată (10 lei/bilet).

3.

Sub bagheta lui Russel McGregor, cel care a condus și orchestra Palatului Schönbrunn, Johann Strauss Ensemble revine pentru al 12-lea an la Sibiu. Anul acesta, Concertul de Crăciun a fost programat în ziua de vineri, 14 decembrie, de la ora 20:00, la Centrul cultural ”Ion Besoiu”. În premieră, concertul va fi precedat de evenimentul ”Copiii iubesc muzica clasică”, concert pentru copii susținut tot de Johann Strauss Ensemble.

4.

Teatrul de Balet Sibiu vă invită în 9 decembrie, de la ora 19:00, la spectacolul ”Parlez-moi d’amour”. Coregrafia este compusă din mai multe pas-de-deux-uri și momente de grup pe muzica unor interpreți precum Edit Piaf sau Serge Gainsbourg.

5.

Sibiu Magic Show e un festival unic în România, cu un program spectaculos ce jonglează cu vizibilul și invizibilul, într-o serie de numere surprinzătoare de comedie, jonglerii, iluzionism, prestidigitație, levitație, clovnerie și alte elemente de circ și cabaret.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.