Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Ținute pentru petrecerile de sărbători, inspirate de pe covorul roșu!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ținute pentru petrecerile de sărbători, inspirate de pe covorul roșu! Share Ținute pentru petrecerile de sărbători, inspirate de pe covorul roșu!


Petrecerile de sărbători sunt o ocazie perfectă pentru a etala cea mai bună versiune a ta. Dacă vrei să fii în formă și să impresionezi cu o ținută glamour, te poți inspira din ținutele de pe covorul roșu. Cele mai iubite actrițe de la Hollywood știu cum să își facă apariția, așa că inspiră-te de la ele pentru o ținută de nota 10.

Dacă vrei să ieși din tipare și ai suficient curaj, poți alege să-ți faci apariția într-o rochie metalizată, strălucitoare. Deși e o ținută încărcată, o poți armoniza cu o curea neagră în talie și un plic în aceeași nuanță. Inspiră-te din ținuta actriței Natalie Portman de la Venice Film Festival 2018.

Din set-ul petrecerilor de sărbători, rochia roșie în culoarea Crăciunului e nelipsită. Alege un model sub genunchi, cu un decolteu decent, pentru a-ți evidenția senzualitatea și feminitatea. Inspiră-te din ținuta actriței Mila Kunis de la premiera filmului ”Friends with Benefits” în New York.

Poți opta și pentru clasica rochie neagră, elegantă și dramatică, cu umerii goi și asortată cu o pereche de cercei lungi și prețioși. E cel mai simplu mod de a-ți pune silueta în valoare și de a obține un look glam fără prea mult stres. Inspiră-te din ținuta divei Angelina Jolie de la Premiile BAFTA 2018.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.