Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Rugby: Finala Cupei României reprogramată în 2019

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Rugby: Finala Cupei României reprogramată în 2019 Share Rugby: Finala Cupei României reprogramată în 2019


Cu o zi înainte de Centenarul Marii Unirii, sportul românesc şi-a arătat din nou limitele. Finala Cupei României de la rugby dintre CSM Bucureşti şi Timişoara Saracens nu s-a putut juca, deoarece terenul de pe Stadionul Iuliu Haţieganu din Cluj era îngheţat! Patida va avea loc în primăvara lui 2019.

Rugby-ul românesc a mai trăit un moment similar în ianuarie 2017, când meciul de Challenge Cup dintre Timişoara Saracens şi Stade Francais a fost câştigat de francezi la ”masa verde” pentru că terenul de la stadionul ”Dan Păltinişanu” era îngheţat. Acum, finala era programată să înceapă la ora 12:00, astăzi, 30 noiembrie. Arbitri au amânat partida pentru ora 13:30, dar cum la Cluj erau -8 grade, terenul a rămas la fel. În cele din urmă, echipele au decis să se întâlnească peste minimum trei luni pentru a juca finala. ”În urma înţelegerii între CSM Bucureşti Rugby si Timişoara Saracens Rugby Club, finala Cupei României a fost reprogramată pentru primăvara lui 2019, dată urmând a fi anunţată ulterior”, a fost anunţul Federaţiei Române de Rugby.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.