Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

O lună de poveste – Târgul de Crăciun la Neamț 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii O lună de poveste – Târgul de Crăciun la Neamț 2018 Share O lună de poveste – Târgul de Crăciun la Neamț 2018


Târgul de Crăciun la Neamț, ediția a III-a va avea la Curtea Domnească Piatra-Neamț, în perioada 7 decembrie 2018 – 5 ianuarie 2019 și va fi dedicat tuturor nemțenilor care vor să simtă bucuria și magia Sărbătorilor de Iarnă

            Veniți să simțiți magia Sărbătorilor într-un loc de poveste! Veniți să scriem împreună o poveste – Povestea Târgului de Crăciun la Neamț! Haideți să păstrăm atmosfera Sărbătorilor în care ne-a introdus Moș Nicolae, cât mai mult în sufletele noastre! Haideți în hora bucuriei, cu luminițe, brad, vin mirosind a scorțișoară, cu colinde și zurgălăi! S-o ținem într-o petrecere până la Sfântul Ioan! Platoul Curții Domnești din Piatra Neamț e locul de întâlnire! Va fi foarte frumos! Nu ratați startul noii ediții a evenimentului creat pentru oamenii care vor să se bucure de un sfârșit de an minunat!

O lună de poveste - Târgul de Crăciun la Neamț 2018

Vă așteptăm la Curtea Domnească să petrecem împreună și în acest an sărbătorile de iarnă la Neamț! Veniți să intrați într-o lume de basm, în care numeroși artiști locali și naționali vă vor încânta auzul și sufletul cu melodii și colinde din repertoriul tradițional și universal de Crăciun, îmbiindu-vă să vă alăturați în intonarea unor versuri românești cunoscute de toți încă din copilărie, răspândind cu rapiditate atmosfera de sărbătoare.

Luna de poveste de la Neamț incepe cu Lou Bega, interpretul piesei Mambo no.5, alături de binecunoscuta formație “Los Anonimos” și Clasa de canto a Școlii Populare de Artă din Piatra Neamț condusă de prof. Paula Nicorescu Ghiviriga

O lună de poveste - Târgul de Crăciun la Neamț 2018

și continuă cu numeroși artiști locali și naționali printre care se remarcă Roxana Nemeș, Selfie, Heaven, Ionică Moroșanu, Adi Beznă, Oana Radu, Claudia Pavăl, Hevito, Alessia, Dya, alături de multe alte tinere talente ale cluburilor de copii din județul Neamț.

Vă veți bucurat zile și seri la rând de clipe minunate, de strălucire, de patinoar, de Moșul darnic, de colinde, de cântece și colinde însoțite de un pahar de vin fiert, de aroma plăcintelor și cozonacilor proaspăt scoase din cuptor și de tot ce e frumos și bun în această minunată perioadă a anului! Dragii noștri, poveștile nu se scriu numai la gura sobei și nu se citesc doar la lumina lămpii! Poveștile se scriu pe viu, așa cum putem să le scriem și noi în lumina reflectoarelor și a luminițelor de Crăciun împreună, an de an, la Târgul de Crăciun la Neamț!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.