Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free in Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Sibiu Share Free in Sibiu


„Misa de la miezul nopții de Crăciun”. Concerte de Craciun

Iubitorii muzicii clasice sunt așteptați la începutul lunii decembrie la deja tradiționalul concert susținut de Corul Bach înaintea sărbătorilor de iarnă. Anul acesta, organizatorii îi invită pe sibieni într-o locație nouă – biserica reformată de pe strada Mitropoliei nr. 9. Întrucât biserica dispune de un număr mai redus de locuri decât locația originală (Biserica Evanghelică), concertul va fi susţinut de două ori, pentru a facilita accesul cât mai multor persoane interesate. Așadar, doritorii sunt așteptați pe 9 decembrie, la ora 16:00 sau la ora 18:00.

 

Piața Mare

Ceata Moșilor

Ceata Moșilor Muzicali se plimbă prin Târgul de Crăciun din Sibiu, oferind recitaluri surprinzătoare din loc în loc.

 

Biblioteca Astra

alterNativ

O nouă ediție a ”alterNativ” – Târg de carte de sănătate și terapii complementare va avea loc între 14 și16 decembrie 2018.

 

Centrul Cultural

Expoziție

Centrul Cultural German Sibiu vă invită cu drag să admirați expoziție ”CLONE. ARTĂ FĂRĂ STICLĂ” a artistului grafic Sorina Tomuleţiu.

 

ESENȚIAL Artsy Handmade Fair este noul ArtBoutique și vă propune un altfel de târg de iarnă în Sibiu în perioada 7-9 decembrie, pe strada Cetății, recunoscută ca fiind cea mai frumoasă stradă din Sibiu.

”Copii, părinți, bunici și prieteni, este liber la ateliere! Vă propunem trei zile pline de culoare și creativitate pe Cea Mai Frumoasă Stradă din Sibiu (Strada Cetății). Petreceți timp de calitate meșterind sau, de ce nu, oferiți cuiva drag un ateler”, spun organizatorii. Înscrierile se fac printr-un email cu numele complet, nr. telefon, vârsta și atelierul dorit pe adresa: artsyfair@gmail.com.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.