Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

De Crăciun fii mai bun! Fapte bune pe care să le faci de sărbători.

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii De Crăciun fii mai bun! Fapte bune pe care să le faci de sărbători. Share De Crăciun fii mai bun! Fapte bune pe care să le faci de sărbători.


A venit acea perioadă din an când mai mult ca niciodată ne dorim să dăm jos armura de nepăsare și să fim mai înțelegători și mai buni cu cei din jurul nostru. Nu trebuie să-ți propui să schimbi lumea în câteva zile, însă poți aduce un plus în viața ta și a altora.

Începe prin a dona. Sigur sunt lucruri aproape noi care zac nefolosite prin dulapurile tale: haine, cărți, jucării etc. Dăruiește-le celor mai nevoiași ca tine. Dacă nu găsești nimic de dat, poți face un bine cuiva necunoscut donând sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Sibiu.

Oricine are un vecin vârstnic căruia i-ar prinde bine un mic ajutor, te poți oferi să-i faci cumpărăturile sau să-i dai o mână de ajutor la curățenie. Tuturor ne place să primim mici atenții, așa că ar fi o idee excelentă să oferi un cadou unui coleg de serviciu care până acum nu ți-a zâmbit prea des. Ar putea fi începutul unei noi și frumoase prietenii.

Dacă vrei să faci fericit un copil, alătură-te Asociației We Help. Află mai multe detalii la căsuța ”ShoeBox” amplasată în Târgul de Crăciun din Piața Mare. Dacă în timpul anului te plângi de lipsa timpului, acum e momentul perfect să-ți vizitezi prietenii și familia. Pe lângă clasicul cadou, nu uita să le spui cât de mult ții la ei.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.