Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Baschet: CSU Sibiu se antrenează la Mediaș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Baschet: CSU Sibiu se antrenează la Mediaș Share Baschet: CSU Sibiu se antrenează la Mediaș


Jucătorii echipei de baschet SCU Sibiu sunt nevoiți să se antreneze la Mediaș. Asta pentru că Sala Transilvania este ocupată. Motivele sunt diverse: Dacă în noiembrie baschetbaliștii au fost nevoiți să se antreneze la Aria, deoarece în sală era un târg de haine, zilele trecute echipa a ajuns la Mediaș deoarece sala este ocupată de un eveniment dedicat Marii Uniri. 

„Deoarece nu avem sală de antrenamete la Sibiu, am mers la Mediaș de duminică. Ne vom antrena acolo până miercuri. Plus că vom avea și două meciuri amicale”, spune Dan Fleșeriu, antrenorul echipei.

Acesta precizează și faptul că echipei îi este foarte greu când trebuie să se antreneze altundeva decât în Sala Transilvania, cu atât mai mult când e vorba și de alt oraș. „Este greu pentru club deoarece sunt costuri suplimentare pe care alte echipe nu trebuie să le suporte, deci e un efort financiar. Evident, mai ales pentru jucătorii care au familiile la Sibiu, să pleci patru-cinci zile de acasă, nu este ușor”, mai spune Dan Fleșeriu.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.