Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Concerte altfel, design românesc și cadouri la a patra ediție ALT.Crăciun de la ARCUB

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concerte altfel, design românesc și cadouri la a patra ediție ALT.Crăciun de la ARCUB Share Concerte altfel, design românesc și cadouri la a patra ediție ALT.Crăciun de la ARCUB


Un proiect inițiat de Primăria Capitalei prin ARCUB, ALT.Crăciun sărbătorește în 2018 cea de-a patra ediție cu nouă zile de concerte live și târguri de fashion, bijuterii, jucării, accesorii și obiecte de design 100% românești. ALT.Crăciun sau tradiția sărbătorilor de iarnă petrecute altfel la ARCUB aduce între 13 și 21 decembrie, la Hanul Gabroveni, nume cool din muzica românească, delicatese culinare și un târg de cadouri cu obiecte de design semnate de cei mai în vogă artiști autohtoni.

Un moment special al ediției ALT.Crăciun din acest an este concertul – spectacol Apolodor, susținut de Ada Milea joi, 20 decembrie, de la ora 18.00, la Sala Mare ARCUB. Spectacolul inspirat de „Cartea lui Apolodor” de Gellu Naum este unul dintre cele mai populare proiecte muzicale semnate Ada Milea, „o hartă muzicală a călătoriilor pinguinului inventat de Gellu Naum”. Alături de Ada Milea, vor urca pe scenă artiștii Dorina Chiriac și Radu Bânzaru. Biletele pentru concertul special Ada Milea de la ALT.Crăciun 2018 pot fi achiziționate online pe arcub.ro și la casa de bilete ARCUB.

Concerte altfel, design românesc și cadouri la a patra ediție ALT.Crăciun de la ARCUB

În perioada 13-21 decembrie, programul shop-urilor ALT.Crăciun din pasajul Gabroveni este zilnic, de la ora 12 la ora 20. ALT.Fashion Shop prezintă o selecție de haine, bijuterii și accesorii create de designeri români. La ALT.Coffee Shop, vizitatorii ALT.Crăciun își iau porția de dulce, se încălzesc cu băuturi calde și se răsfață cu sucuri naturale, iar ALT.Gift Shop este ticsit de cadouri, accesorii și decorațiuni ale artiștilor adunați sub umbrela Dizainăr. „Dizainăr, magazinul dedicat exclusiv creației românești, vă invită să explorați idei inedite de cadouri în selecția de anul acesta de la ALT.Crăciun. Cred că un cadou proiectat și produs de cineva de aici, din România, poate transmite mult mai bine căldura sărbătorilor de iarnă decât ceva produs în masă, undeva în Asia,” spune designerul Mihnea Ghilduș, fondator Dizainăr.

Concerte altfel, design românesc și cadouri la a patra ediție ALT.Crăciun de la ARCUB

La ALT.Crăciun 2018, programul concertelor zilnice din pasajul Gabroveni începe joi, 13 decembrie, cu un playlist format din melodii rock, pop, corale și folk. De luni până vineri, concertele cu acces gratuit de la ARCUB încep de la ora 19, urmând ca în zilele de weekend, programul muzical ALT.Crăciun să înceapă de la 18.30. Programul complet al concertelor și designerilor prezenți la ALT.Crăciun 2018 va fi disponibil curând pe www.arcub.ro și pe aplicația ARCUB.

Concerte altfel, design românesc și cadouri la a patra ediție ALT.Crăciun de la ARCUB

Accesul este gratuit.

Eveniment Facebook Alt Crăciun

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută