Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/11/2018
Arhiva Zile si Nopti

Salonul Glowartist: Oferte de Crăciun – împachetările cu parafină!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Salonul Glowartist: Oferte de Crăciun – împachetările cu parafină! Share Salonul Glowartist: Oferte de Crăciun – împachetările cu parafină!


in noiembrie, în Târgu Mureș s-a deschis un nou centru de îngrijire și înfrumusețare – Glowartist. Echipat cu cele mai noi tehnologii din domeniu, cu un personal bine pregătit, gata mereu să te consilieze, noul salon oferă in luna decembrie pachete speciale.

Pentru sezonul rece, unul dintre serviciile recomandate este setul de împachetări cu parafină pentru mâini și picioare. Parafina este o substanță prelucrată din petrol, care poate fi utilizată atât în tratamentele fizioterapeutice pentru recuperare sau amelioraa durerilor provocate de entorse, rupturi de ligamente, precum și in procedurile estetice. Mâinile și picioarele sunt, în general, zonele cel mai expuse ale corpului, însă un tratament cu parafină le poate hidrata în profunzime și le oferă un aspect plăcut.

Tratamentul ajută la hidratarea pielii chiar și in cele mai profunde țesuturi, îmbunătățește fluxul sanguin, iar stratul de parafină care acționează în profunzime previne îmbătrânirea.
Este contraindicat persoanelor care suferă de diabet, varice sau celor care au răni pe piele.

Procedura se realizează în două etape. Mai întâi se va aplica o cremă hidratantă urmată de un masaj revigorant, iar apoi baia de parafină, având efect benefic asupra deschiderii porilor, permițând astfel pătrunderea în
profunzime a principiilor active de crema hidratantă, dar și o mai bună oxigenare a țesutului cutanat. Astfel pielea devine mai catifelată iar senzația de disconfort datorită mâinilor uscate începe să dispară.

Pentru a avea rezultate maxime, tratamentul cu parafină trebuie făcut de cel puțin o dată pe săptămână. Recomandăm o serie de 10 ședințe. După ce pielea și-a recăpătat aspectul catifelat, ședințele de întreținere vor fi făcute mai rar, cam o dată pe lună. Tratamentul cu parafină este o tehnică eficientă în repararea epidermei afectate.

URMĂREȘTE-NE ONLINE!

INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI LA TEL. 0770 338 522
TG. MUREȘ, STR. CALARASILOR NR.51, ETAJ 1
WWW.GLOWARTIST.RO

 GLOWARTIST

 Salonul Glowartist: Oferte de Crăciun - împachetările cu parafină!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.