Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/11/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recomandările Zile și Nopți Timișoara 30 noiembrie – 7 decembrie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandările Zile și Nopți Timișoara 30 noiembrie – 7 decembrie 2018 Share Recomandările Zile și Nopți Timișoara 30 noiembrie – 7 decembrie 2018


 

 

ANNA KARENINA, Teatrul Național Timișoara, 30 noiembrie, 18:00
Adaptare după romanul lui Lev Tolstoi: povestea unei metamorfoze, în cadrul căreia Karenina pornește pe un drum cu sens unic care o poartă înspre spațiile necunoscute ale ființei sale, descoperind în sine o lume complet nouă.

Recomandările Zile și Nopți Timișoara 30 noiembrie - 7 decembrie 2018

DEGUSTARE DE VINURI, Atelier D’arc, 30 noiembrie, 19:00
La câțiva kilometri de Timișoara, o cramă mai puțin vestită din Silagiu își deschide porțile, aducând mai aproape de noi, vinuri sincere, gata de degustare. Invitatul Adalbert Marton, vinificatorul cramei, va fi și el prezent.

Recomandările Zile și Nopți Timișoara 30 noiembrie - 7 decembrie 2018

HIP-HOP PARTY, Club 30, 30 noiembrie, 22:00
Concert live în stilul Old School Hip-Hop alături de Piti, Ciprian Cash și Big West Family, prilej cu care publicul va putea asculta utima piesă a grupului: „Filme”. În deschidere , pe scenă și la pupitru vor fi Sean Norvis și MC Steliano.

Recomandările Zile și Nopți Timișoara 30 noiembrie - 7 decembrie 2018

TÂRGUL DE CRĂCIUN, Piața Victoriei, 1 decembrie, 19:00
Concertele live deschid Târgul, cu ocazia Zilei Naționale a României. A XII-a ediție îi aduce pe Ștefan Bănică, Alexandra Stan și Bosquito, dar și alți artiști pe scena amplasată în Piața Victoriei, la câțiva metri de căsuțele cu artizanale.

DOM 100, Halele TIMCO, 2, 3 decembrie, 19:00
Festivalul de Teatru propune 14 producții ale teatrelor invitate, cu reprezentații în mai multe locații din oraș. Spectacolul săptămânii este „Putere. O scurtă istorie personală” de Carmen Vidiu, jucat 2 zile la rând. Acces cu rezervare.

ACTRIȚELE, Opera Națională Română, 3 decembrie, 20:00
Fragilitatea și delicatețea sufletului de artist, surprinse într-un spectacol jucat în premieră pe scena timișoreană, cu o distribuție din care fac parte mari actrițe: Florina Cercel, Carmen Tănase, Dana Dogaru, pornite într-un turneu național.

Recomandările Zile și Nopți Timișoara 30 noiembrie - 7 decembrie 2018

LE VOYAGE ANIME, Institutul Francez, 3-6 decembrie, 12-18:00
Contribuția tinerilor fotografi internaționali la un proiect cu noi tehnologii: 35 de lucrări inedite care prind viață datorită realității augmentate, incitând spectatorii din lumea întreagă spre a descoperi bijuteriile patrimoniului francez.

Recomandările Zile și Nopți Timișoara 30 noiembrie - 7 decembrie 2018

MATTIS-TEUTSCH, Muzeul de Artă, 4-6 decembrie, 10:00
Expoziția de artă avangardistă, cu lucrări aparținând familiei artistului Mattis-Teutsch. Picturi, sculpturi, animații 3D dar și instalații, toate însumând lucrările a patru generații de artiști, sunt expuse pentru prima oară la noi în țară.

Recomandările Zile și Nopți Timișoara 30 noiembrie - 7 decembrie 2018

SCURTMETRAJE, BCUT Eugen Todoran, 4 decembrie, 18:30
NY Portuguese Short Film Festival: primul festival de scurtmetraje portugheze din S.U.A. reunește cele mai bune scurtmetraje ale tinerilor regizori portughezi, promovând voci ale cinematografiei lor în lumea întreagă.

SINTEZA RAPSODIA, Reflektor, 5 decembrie, 19:00
Trupa Phoenix se reîntoarce în fața publicului cu un proiect muzical inedit: o sinteză între ciclul Anotimpurilor din albumul „Cei ce ne-au dat nume” și „Rapsodia 1” a lui G.Enescu, construind încă un formidabil act artistic.

POVESTE MUZICALĂ, La Două Bufnițe, 6 decembrie, 18:00
„Poveste muzicală de Crăciun” este cea mai recentă apariție din seria „Povești din Pădurea Muzicală”, apărută la editura Nemi. Autoarea, Cristina Andone, reînvie magia poveștilor de Crăciun pentru copii.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.