Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/11/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recenzie pe bune | Cloud Bistro

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recenzie pe bune | Cloud Bistro Share Recenzie pe bune | Cloud Bistro


 

 

Best Gourmet 2.0

Așezat între Victoriei și Romană, Cloud Bistro este unul dintre locurile care s-ar putea să nu-ți spună mare lucru de afară, dar care, înăuntru, îți rezervă surprize culinare de proporții.

Meniul nu e stufos, dar asta e politica locului – concentrarea pe calitate, în detrimentul cantității. Toate ingredientele sînt de top și totul se face in house. Deși foarte apreciat ca și wine bar, punctul forte al locului este, indicutabil, bucătăria absolut excepțională. Chef-ul e școlit pe afară, în fericita linie fusion ce îmbină tradiționalul și abordările moderne, iar bucatele sunt de top. Am revenit după aproape un an aici să vedem ce s-a schimbat prin decor și meniu. Și, supriză! Televizorul dispărut, aerul de fastfood spălat dat uitării, loc luminos, cald, prietenesc, cu clasă. Iar cînd au început să apară și bucatele, s-a terminat filmul.

Recenzie pe bune | Cloud Bistro

Zacusca de casă puțin picantă, excelent asortată cu pîine neagră cu semințe a deschis drumul către un fel principal pe cît de suprinzător, pe atît de spectaculos. Chorizo and prawns, o specialitate din sudul Spaniei cu cîrnați Chorizo și crevete (cu felii din carne de vită, în cazul meu), toate mîzgîlite cu un minunat sos de vin alb cu ceapă verde și roșii cherry, gradate de o polenta spectaculoasă din busuioc și brînză pecorino. Un fel absolut senzațional, o cobinație de texturi și arome care-ți explodează în cerul gurii și-ți obligă simțurile s-o ia la goană, în căutarea unui pahar de vin bun.

Recenzie pe bune | Cloud Bistro

Desertul, ghilotină – cea mai bună clătită cu înghețată mîncată vreodată! Eticheta de etalon gourmet din centrul orașului rămîne pe poziții.

• Cloud Bistro se află pe strada Gheorghe Manu la numărul 3, vizavi de mai celebrul restaurant Nanjing de la parterul hotelului Minerva.

• Serviciu foarte bun, prețuri nu mici, dar foarte decente pentru minunile pe care le primiți în farfurii.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.