Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/11/2018
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: De Centenar, ROM deschide Muzeul Tricolorului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: De Centenar, ROM deschide Muzeul Tricolorului Share Nou în oraș: De Centenar, ROM deschide Muzeul Tricolorului


 

 

ROM, marca românească de ciocolată cu o istorie ce a început în anul 1964, deschide Muzeului Tricolorului, creat cu ocazia Centenarului. Trei artiști și reprezentanții Kandia România au selectat 100 de povești dintre cele înscrise pe www.doar-tricolor.ro, iar trei dintre acestea au fost reinterpretate în diverse medii de exprimare: de la proiecții video la grafică sau instalații audio.

Nou în oraș: De Centenar, ROM deschide Muzeul Tricolorului

Trupa Partizan, sculptorul Costin Ioniță și street artist-ul Pisica Pătrată sunt cei care au dat viață poveștilor despre tricolor, într-un concept expozițional creat de către renumitul arhitect Attila Kim. „În an Centenar, ROM îi invită pe români să exploreze emoții autentice, transpuse artistic în cea mai frumoasă expresie modernă despre patriotism. 100 de povești despre valori, identitate și patriotism, «donate» de către români și reinterpretate de către artiști.”, – Diana Bârlan (Kandia Dulce). Muzeul poate fi vizitat pe 1 și 2 decembrie la Palatul Universul, sala Mezanin, în intervalul orar 11:00 – 22:00. Vizitatorii vor fi întâmpinați cu steaguri și batoane ROM, iar în seara de 1 decembrie, de la ora 20:00, trupa Partizan va susține un concert acustic. Intrarea este liberă.

Str. Actor Ion Brezoianu 23-25 (Palatul Universul, sala Mezanin), www.doar-tricolor.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.