Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/11/2018
Arhiva Zile si Nopti

City Life | Ce facem în oraș 30 noiembrie – 7 decembrie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Life | Ce facem în oraș 30 noiembrie – 7 decembrie 2018 Share City Life | Ce facem în oraș 30 noiembrie – 7 decembrie 2018


 

 

Sâmbătă este zi de sărbătoare națională, iar în București Centenarul este celebrat printr-o abundență de evenimente dedicate: concerte, filme, spectacole de teatru sau expoziții. Tot sâmbătă se va aprinde iluminatul festiv al orașului (la ora 19 fix), iar, ca să intrăm pe deplin în atmosfera Crăciunului, Pink Martini concertează din nou la București și ne oferă o colecție de cântece de iarnă din întreaga lume.

Concert Pink Martini | Tournée de Noël
Pink Martini revine la București pe 1 și 2 decembrie cu o colecție specială de cântece de iarnă. Alături de solista China Forbes, mica orchestră de 12 artiști, ce cântă în nu mai puțin de 25 limbi, sosește cu o premieră pentru România: concertul va conține colecția de cântece de iarnă pe care trupa le-a cules din întreaga lume, de la colinde ucrainene, franțuzești, italiene, la cântece de iarnă din Israel, Scoția sau Germania  și cântece chinezești de anul nou, ori celebrul „White Christmas” cântat în limba japoneză. Va fi o aventură muzicală în jurul lumii, cu un repertoriu multilingv ce își trage inspirația din filmele musical Hollywoodiene ale anilor ’40 și ’50 și îmbină o varietate de genuri într-o compoziție modernă cu o sonoritate ce nu poate fi clasificată. Concertele au loc la Sala Palatului și încep la ora 20:00. Invitate speciale: Loredana și Nicoleta Nucă.

City Life | Ce facem în oraș 30 noiembrie - 7 decembrie 2018

Marc Ribot’s Ceramic Dog
Pentru prima dată în România, Marc Ribot’s Ceramic Dog concertează pe 3 decembrie la Jazz Nouveau, în Control Club. Chitaristul Marc Ribot este în avangarda muzicii de peste 35 de ani, experimentând sonorități aparent divergente. În proiectul Ceramic Dog îi are alături pe Shahzad Ismaily (bas) și pe Ches Smith (baterie). Concertul începe la ora 20:00, iar biletele costă 50 de lei.

City Life | Ce facem în oraș 30 noiembrie - 7 decembrie 2018

Zilele Filmului Portughez 2018
Institutul Camões București, instituție ce activează în domeniul culturii prin promovarea și răspândirea culturii portugheze, organizează Zilele Filmului Portughez la ARCUB, în perioada 3-5 decembrie. Vor fi trei proiecții cu începere de la ora 19:00: luni – José e Pilar (documentar despre José Saramago), marți – A mãe é que sabe, miercuri – John From. Intrarea este liberă.

City Life | Ce facem în oraș 30 noiembrie - 7 decembrie 2018

Petra Acker & The Band
Petra Acker & The Band (Albert Tajti – pian, Michael Acker – bas, Gabi Matei – tobe) cântă pe 2 decembrie la Copper’s Pub. Trupa invită la o călătorie muzicală ce surprinde prin ritmurile și armoniile de nu-soul, afro, r’n’b, gospel, hip-hop, jazz și funk, compoziții originale sau piese reinterpretate, toate într-o notă foarte personală. – ora 19:00, bilete: 30 de lei.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.