Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/11/2018
Arhiva Zile si Nopti

City Events: 30 noiembrie – 7 decembrie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Events: 30 noiembrie – 7 decembrie 2018 Share City Events: 30 noiembrie – 7 decembrie 2018


 

 

3F: François Couturier – Méchali – Laizeau, Marți, 4 decembrie, ora 19:00
La Cinema Elvire Popescu avem ocazia să asistăm la concertul unui trio remarcabil, alcătuit din François Couturier (pian), François Méchali (contrabas) și François Laizeau (percuție). Cei trei muzicieni, cunoscuți cu precădere din lumea jazz-ului, au construit proiectul 3F în jurul operei „Musica Callada” a lui Federico Mompou, compozitor catalan din primul val de minimaliști.

City Events: 30 noiembrie - 7 decembrie 2018

Festivalul Filmelor Românești | Ediția a III-a, 30 nov. – 2 dec. 2018
Cu ocazia Zilei Naționale, Grand Cinema & More găzduiește a treia ediția a Festivalului Filmelor Românești. Este pregătită o selecție de șase filme recente, dintre cele mai apreciate și premiate: Moromeții 2, Touch Me Not, Coborâm la prima, Dragoste 1. Câine, România Neîmblânzită și Secretul fericirii. Programul proiecțiilor este disponibil online, iar biletele costă 20 de lei.

City Events: 30 noiembrie - 7 decembrie 2018

Moon Museum, Duminică, 2 decembrie, ora 21:00
Cei de la Moon Museum se întorc pe scena de la Expirat. Moon Museum este un proiect înființat de Oigăn – Eugen Nuțescu (Kumm, Robin and The Backstabbers) căruia i s-au alăturat, în timp, Ami Crișan și Mihai Grama, Andrei Robin Proca, Vladimir Proca (membrii RatB) și Dan Georgescu (almadeer, Byron). Muzica lor este „un fel de folk psihedelic cu izbucniri de country-punk”.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.