Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/11/2018
Arhiva Zile si Nopti

Hello Bacău!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hello Bacău! Share Hello Bacău!


  • Bine că a venit frigul! Măcar sa fie frig constant, în loc de 1-2 grade dimineața și 20° la prânz, de nu mai știi ce să mai dai jos de pe tine ( la haine mă refer).
  • V-ați făcut planuri de Revelion? Se aude că va ninge, dar ninsorile vor fi slabe… Oricum ce mai contează cum va fi vremea, când dai 1500 euro pe un revelion la Păltiniș?
  • Weekendul trecut, alături de Centrul Regional de Ecologie Bacău, APF a participat la o acțiune de plantare în lunca Bistriței. Pădurea Şerbăneşti – 40 de hectare de plop şi salcie, pădure specifică de luncă, este situată integral pe raza Municipiului Bacău, în zona de vărsare a râului Bistrița în lacul Bacău. Corpul de pădure este unic pe cursul râului Bistrița, fiind un loc preferat de băcăuani pentru agrement şi recreere. In ciuda funcțiilor de protecție, păşunatul intensiv din ultimii ani a condus la degradarea şi îmbătrânirea acesteia. Campania “Plantăm pentru viitor – Pădurea Serbanesti, comoara verde a Bistriței” vizează întinerirea acestui corp de pădure prin plantări de întinerire în ochiurile de pădure unde s-a instalat vegetația ierboasă.
  • APF are plăcerea de a vă invita să vizionație expoziția itinerantă de fotografie cu tema ”Locuri”, la sediul din Calea Mărășești nr. 7. Am gândit o călătorie vizuală în locuri frumoase, atât de pe meleagurile românești, cât și din lume, care și pe unde a umblat dezlegat.
  • Mi-a plăcut la nebunie știrea cu deschiderea McDonalds din Focșani, unde sute de oameni s-au îngrămădit să vadă minunea… O fi fost din cauză că WC-ul era înăuntru ?!
  • În weekendul următor plec să vă aduc fotografii frumoase de la Izvorul Mureșului.

Închei cu: ”Cercetătorii britanici au descoperit că dimineața aerul este rece din cauză că a stat afară toată noaptea…” Sănătate la pinguini!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută